2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تحصیل میکنید چطوره؟

اره ورودی یازدهمم

تا اینجا تقریبا راضیم خوبه اگه درس بخونی اوکیه

البته همچی بعد از کنکور مشخص نیشه

"برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."

میشه نظرتون راجب این رشته رو بگین

همه چیز برمیگرده به علاقه و هدف

من به شخصه رشته امو دوست داشتم و اگه هزار بار هم برگردم عقب باز همینو انتخاب میکنم

ولی باز کسانی بودند تو کلاس که متنفر بودن

البته که تلقین هم خیلی مهمه شاید اونا هم دوست داشتن ولی هیچ تلقین میکردم که آره من بدم میاد دوسش ندارم و..

من به شخصه عاشق درس های اقتصاد،روان شناسی،فلسفه بودم 

عربی هم دوست داشتم 

و اینکه همیشه تاکید کردم حتما با یک مشاور درست مشورت کنید از انتخابتون اطمینان کامل داشته باشید 

درباره رشته ها تحقیق کنید و همینجوری سرسری تصمیم نگیرید

علاقه هم خیلی مهمه ،بخت انگیزه میده 

و هرچی هم که انتخاب کردی صد خودتو بزار

کم نزار

سوالی اگه داشتید در خدمتم اگه بتونم خوشحال میشم کمکتون کنم🥲

من میخوام برم انسانی 

و در مورد درس ها میخوام بدونم کدوم ها سخت و چطور بخونم وبرای کنکور چقدر رقابت داره؟ 

من میخوام برم انسانی و در مورد درس ها میخوام بدونم کدوم ها سخت و چطور بخونم وبرای کنکور چقدر رقابت د ...

رقابتش نسبت به تجربی کمتره ولی همچین هم نیست که بگی هیچی نخونم و به رتبه خوبی هم میارم!

باید صد خودتو بزاری تلاش کنی 

درسا بیشتر خوندنی ان 

اگه به مطالعات اجتماعی،عربی،فارسی علاقه داری انتخاب کن

من نمیتونم بگم کدوم درسا سخته کدوم آسون چون هرکسی یه نظری داره

ولی درکل به نظرم رشته قشنگیه🫶🏻

دید من نسبت به این رشته این بود که سطح اطلاعاتم رو بالا می‌بره ولی یه سری ها هم میگفتم آره به هیچ دردی نمیخوره😁