2777
2789
عنوان

خانومای زیر بیست و یک سال

471 بازدید | 26 پست

میدونستید بدنتون به عنوان یه خانوم تا بیست پنج سالگی باز، هم تغییر میکنه؟  تا بیست پنج سالگی ظرافت های زنانه شما شکل میگیره  انحناهای بدن در بعضی موارد لگن یه  مقدار رشد میکنه و توزیع چربیتون  تغییر میکنه. برای همین اگر زیر بیست یک هستید دوران طلایی دارید تا بتونید یه هیکل عالی همیشگی داشته باشید  با ورزش منظم مثل شنا پیلاتس... 

من خودم یادمه هفده    سالم که بود بدنم مثل خمیر بود مشحص بود بدن به نوجوونه زیاد شکل نداشت    با اینکه ورزش میکردم قبلش ولی بالاخره خودشو نشون داد بعد بیست و دو تغییرات  دیدم.

زیبایی هم همینظور اگر چهرتون بیس خوبی داشته باشه دهه سی و چهل سالگی اوج زیباییتون میشه🤍🤍

😎💚🐬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۱ سالمه ده کیلو اضافه وزن دارم و شکم پهلو دارم سسنه هام ارثی بزرگ و افتاده س از طرفی باسن ندارما ...

میتونی خودتث اصلاح کنی اول باید از دکتر رژین تغذیه ای بگیری حاوی پروتیین و فیبر زیاد. ورزشم هوازی برو زومبا انجام بده و در کنار دو جلسه فیتنس کار کن که بشه چهار جلسه در هفته تمرین

😎💚🐬

تاپیکش قفل شد سلام دورت بگردم خوبم اره رفتم ابرو کاشتم برا بار دوم با همون وضعم رفتم اول گردنم نمیگرفتن میگفت تو پوستت داغونه ولی بعدش کاشتن برام انقد حرص میخوردم اگه قیولم نمیکردن

اخه یکی نیست بگه ادم عاقل الان وقته جنگیدن با حساسیته

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تاپیکش قفل شد سلام دورت بگردم خوبم اره رفتم ابرو کاشتم برا بار دوم با همون وضعم رفتم اول گردنم نمیگر ...

عزیزم عاشق روحیت شدم🤣🤣🤣فکررکنم از اون شخصیت ها باشی بگن فردا قراره خدای نکرده اخر زمان بشه  باز هم برنامه هات رو کنسل نمیکنی. مبارکت باشه عزیزم💚💚

😎💚🐬
عزیزم عاشق روحیت شدم🤣🤣🤣فکررکنم از اون شخصیت ها باشی بگن فردا قراره خدای نکرده اخر زمان بشه باز ه ...

اره بخدا کنسل نمیکنم😁

ببین یعنی بخدا عکسمو بفرستم ببینی میگی یاخدا این جوزامی کیه فرار میکنی با این حال خارش تورم بالا رفتم میگفتم بخدا من مریض نیستم من فقط یک احمقم 🤣 انقد اوضاع خراب بود نتونستن خون بگیرن برا ازمایش قبل کاشت پوست رو‌بدنم نبود که رگی باشه همش کهیر بود

ولی خداروشکر گردنم گرفتن

هنو ورمارو دارم حساسیت داروییم اضافه شده😁ولی راضیمااااا راضی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂