2789
فردا صبح بزن سطح اون هورمون توی ادرارت بیشتره بهتر نشون میده..اگه زیر ۵ دقیقه دوتا خط بشه مثبتهمنفی ...

باشه عزیزم ممنونم دفعه های قبلم کلا صبح میزدم 

ماه پیش اینقدر علایم داشتم ولی خب پریود شدم ولی الان هیچ علایمی ندارم فقط بعضی اوقات به کوچولو خیلی کم دلدرد دارم خیلی کم و ترشح

باشه عزیزم ممنونم دفعه های قبلم کلا صبح میزدم ماه پیش اینقدر علایم داشتم ولی خب پریود شدم ولی الان ه ...

قربونت عزیزم

خب ادم وقتی رابطه این مدلی داره هورمون هاش بهم میریزه یه سری علائم میاد سراغش، پریود هاش جابه جا میشن..

ولی انشاالله مثبت میشه عزیزم نگران نباش خدا بزرگه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای بگردم ناراحت نباش عزیزدلم شاید زوده و چندروزه دیگه مشخص بشه🥺🥺ناامید نشو خدا بزرگه🥲

امیدوارم دعا کن ابلفضل منو نا امید نکنه🥲🥲🥲 خیلی قسمش دادم که خودش نا امید شد ولی منو نا امید نکنه واقعا روحیم خیلی داغونه دلم نی نی میخاد حس میکنم با اومدن نی نی روحیم خوب میشه 

تو این زندگی خیلی تنهام🥲🥲

امیدوارم دعا کن ابلفضل منو نا امید نکنه🥲🥲🥲 خیلی قسمش دادم که خودش نا امید شد ولی منو نا امید نکنه ...

دورت بگردم میدونم چی میگی عزیزدلم توی این زندگی لعنتی تنها دلخوشی ادم میتونه یه نی نی ناز باشه🥲..غصه نخور حضرت ابوالفضل کسی رو ناامید نمیکنه، چند روز دیگه صبر کن انشاالله مثبت میشه 

بزار یه چیزی ام بگم اینکه خدا هرچیزی رو به وقتش به ادم میده..استرسم نداشته باش برات دعا میکنم 

دورت بگردم میدونم چی میگی عزیزدلم توی این زندگی لعنتی تنها دلخوشی ادم میتونه یه نی نی ناز باشه🥲..غص ...

ممنونم عزیزم خدانکنه❤️ یا خدا امیدم فقط بخودشه

عزیزم تاپیک اخرمو میبینی؟