2777
2789
عنوان

کاش بابام ازدواج می کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 22 پست
خدمکار بگیر خبزن مگه مسئول نظافت خونه‌اس؟

زن مسئول نظافت نیست 

ولی وجود زن توی خونه گرمی میاره 

این بنده خدا از تنهایی درمیاد 

یه هم صحبت پیدا میکنه 

در کنار همه اینا خونشم تمیز میشه غذاش گرمه 

خدا..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صرفا برای نظافت نگفتممنظورم این بود سر نمیتونم بزنم بخاطر وضعیتم وجود ی زن لازمه

خب احتمالا افسرده شده دیگه بنده خدا دوس نداره خب 

زن بگیره که بعدش طلاقش بده خوبه؟! 

یکی از اشناهامون سنش بالاست زنش مرد بچه هاش بزور براش زن گرفتن طفلک الان هر روز زنش و بچه های زنش اذیتش میکنن الانم میگه 1 ماهه زنش از خونه رفته نمیدونه کجاست خوبه خب الان آخره عمری طفلک اینهمه اذیت بشه..... زورش نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دوست داشتی زن بابا سرت بیاد؟ 

کلی اذیتت میتونست بکنه زن بابا

خودتم که تازه ازدواج کردی قبل ازدواجت اگه بابات زن گرفته بود کلی اذیت میشدی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

زنی که شاغل نباشه و کل مخارج زندگی با مرد باشه ،کارای خونه هم با زنه دیگه پس با کیه

همچین میگی انگار ماهایی ک شاغلیم رو صغری خانوم انجام میده 

والا ماها هم خودمون انجام میذیم ،تا حدودی ام کمک همسر

همچین میگی انگار ماهایی ک شاغلیم رو صغری خانوم انجام میده والا ماها هم خودمون انجام میذیم ،تا حدودی ...

😂😂عزیزم شما زرنگی خب 

ان‌شاءالله همیشه سالم و خوشبخت باشید 

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋