2777
2789
عنوان

سی نفر مهمون دارم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالاد و نوشابه ک هس اخه اونا واقعا سنگ تموم میزارن میگم‌کم نشهشیر موز چرا حذف بشه؟

بعد غذا اصلا خورده نمیشه شکما سیره  بعد تو این گرما خنک نگه داشتن این همه شیر موز سخته اصلا یه کار اصافه ی بیخوده .حداقل اگه بعد ازظهر زور میان همون اول شیر موز بیار 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

به جای شیر موز چیز دیگه در نظر بگیرین تو این گرما بعد غذا زیاد خپب نیست به نظرم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

قرمه سبزی درست کن تو زودپز بهت یاد میدم چن شب پیش مهمون داشتم دو جور درست کردم قرمه و مرغقرمه سبزی ر ...

قورمه تو زودپز نزار عزیزم خیلی خطرناکه سبزی ممکنه سوپاپ زودپزو ببنده هوا جمع بشه خدای نکرده منفجر بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

قورمه تو زودپز نزار عزیزم خیلی خطرناکه سبزی ممکنه سوپاپ زودپزو ببنده هوا جمع بشه خدای نکرده منفجر بش ...

ن عشقم دیگ‌زودپزا همین جدیداس امکان نداره جا میوفته اصن عالیه 

قورمه تو زودپز نزار عزیزم خیلی خطرناکه سبزی ممکنه سوپاپ زودپزو ببنده هوا جمع بشه خدای نکرده منفجر بش ...

منم ۳۲ ساله تو زودپز میپزم،

سوپاپ هاش را ماهی یکبار تمیز میکنم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

منم ۳۲ ساله تو زودپز میپزم،سوپاپ هاش را ماهی یکبار تمیز میکنم

همسر دوستم توآتش نشانی کار میکنه اون میگفت حداقل ماهی یکی دوبار انفجار زودپز داریم اونم از این جدیدا اصلا اصل کار زودپز جمع کردن هوا برای پخت زودتره اگر ذرات غذا سوپاپشو ببنده فاجعست من خورشتمو همیشه صبح بار میزارم حسابی جامیفته،امیدوارم هیچوقت اتفاق بدی برای هیچکدومتون نیفته🌸🌸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸