2777
2789
عنوان

باردارى شيميايى و لانه گزينى

90 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

من ماه سوم اقدامم، دو بار قبلى باردارى شيميايى بود(لقاح تشكيل ميشد، لانه گزينى ناقص مى موند، پرى شروع ميشد، بيبى چك هام مثبت ميشد، بتا بالا نمى رفت)

دكتر بهم آسپيرين و سلنيوم داد(هاشيموتو دارم)

اين ماه ٥ روز قبل از موعد ترشحات قهوه اى خيلى كم روى دستمال ديدم، سه روز بعد ديگه قطع شد، پرى م عقب افتاده، ٢ روزه، بتام قبل از اين ترشحات منفى شد، ولى بيبى توى ترشحات هاله انداخت، امروز ولى منفى شد، دماى بدنم خيلى بالاست، سر درد زياد، معده م خيلى حساسه، سينه هام از بعد اقدام خيلى توپر و ورم كرده بود، الان ورمش كمتر شده ولى ژله اى نشده، هنوز توپر مونده، موندم چه كنم

ژله ای دیگه چجورشه ب این چیزا نیست 

ازمایش کامل بدین شیمیایی و پوچ معمولا مشکل اسپرمه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه آزمايش ندادن

ميرى دكتر زنان، انقدر خونسرد و ريلكس جواب ميدن، ميگه برو يك سال باردار نشدى بيا، خوب شايد طرف يه مشكلى داره، آسپيرين و سلنيوم هم نمى خواست بده، دكتر غددم گفت

واقعا از دست دكتر زنان به ستوه م