2777
2789

سمپاد اصلا خوشم نمیاد درس اضافه میگن دانش آموز خسته میشه باو

نمونه سخت گیری داره باید مث سگ درس بخونی که جا نمونی از بقیه.ولی خیلی خوبه من راضیم فوق اولعادس

غیرانتفاعی به هیچ وجه.اکثرشون نمره میدن با پول خیلی بده این

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمونه بهتره بنظرم ، خودمم نمونه بودم 

سمپاد که جوش به حدی رقابتی هست که یه سری از بچه ها واقعا تو اون رقابت افسرده میشن 

غیر انتفاعی هم که کلا چشم و هم چشمیه سر مدل گوشی و ماشین و.. مگر اینکه غیر انتفاعی خوبی تو شهرتون باشه 

ببین سمپاد و نمونه دولتی توی شهرای بزرگ خوبن

من خودم نمونه دولتی درس میخوندم بچه هایی که از مدارس نمونه دولتی روستا یا شهرستانای کوچیک انتقالی میگرفتن تو مدرسه ما کرک و پرشون میریخت درواقع مدارس نمونه دولتی اونا در حد مدارس عادی ما بودن!

غیرانتفاعی هم که فقط یه سری از غیرانتفاعی ها برای کنکور عملکرد عالی دارن بقیشون فقط ادا و بازی پوله

تیزهوشان همون سمپاده نه اکیه بگو

از نظر من تمام مدارس سخت هستن 

بستگی به هوش بچه هم داره

و تلاش

پس در نتیجه به خودم حق میدم که از درس خوشم نیاد حالا هم که دارم میرم انسانی فکر کنم پیرم در بیاد

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

سمپاد اصلا خوشم نمیاد درس اضافه میگن دانش آموز خسته میشه باونمونه سخت گیری داره باید مث سگ درس بخونی ...

سمپاد درس اضافه نمیده (البته اگه منظورتون راهنمایی هست حرف شما صحیحه)

جو رقابتی نمونه و سمپاد و سطح علمیشون شبیه به همدیگست منتها سمپاد یه پله بالاتره