2777
2789
عنوان

بیاین هر کسی یه اعتراف بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست
بی خیال😁

🫂💐

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حس تو رو درک میکنم. من نسبت به همکلاسی هام همیشه باهوش تر و نکته سنج تر بودم. صرفا اونا پشتکار ب ...

اره عزیزم کمی جسارت و تلاش هزار بار برابری می کنه با هوش استعداد چه فایده استعدادی که استفاده نکنیم

شاید بخاطراینکه بابام و مامانم معتقد بودن کار چرتیه و بابا مامان اون ذوق می کردن تشویق و دوست داشتم ...

من هم رابطه خوبی با بابام ندارم اما زیاد به این قضیه حسادت نمیکنم 

من با تصور اینکه مثلا زندگی به فیلمه گاهی زندگی میکنن. خیلی باحاله

دقیقااا اینم هست

ولی خب خوشم نمیاد

احساس میکنم مثل بقیه نمیتونم تو حال زندگی کنم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اره عزیزم کمی جسارت و تلاش هزار بار برابری می کنه با هوش استعداد چه فایده استعدادی که استفاده نکنیم

حس میکنم این مسخره ست. مثلا دوستم الان روانشناس شده در حالیکه من میشناختمش چقدر سطح پایین تر از من بود. چقدر قدرت تحلیلش پایین تر از من بود. تو امتحانات چقدر بهم وابسته بود 

من هم رابطه خوبی با بابام ندارم اما زیاد به این قضیه حسادت نمیکنم

از درون حرص می خورم دست خودم نیست ناراحت می شم اغلب هم حس می کنم از قصد جلوی من اینکارو می کنن متاسفانه تو رابطه ام هم دوست دارم پارتنرم نقش پدر برام بازی کنه مثل بابا ها باهم رفتار کنه و توجه

حس میکنم این مسخره ست. مثلا دوستم الان روانشناس شده در حالیکه من میشناختمش چقدر سطح پایین تر از من ب ...

منم همین طور ولی شاید دختر عممه من موفق نشه ولی حسودی می کنم که راه خودشو رفت 

از درون حرص می خورم دست خودم نیست ناراحت می شم اغلب هم حس می کنم از قصد جلوی من اینکارو می کنن متاسف ...

به این مشکل میگن ددی ایشو، در موردش تحقیق کن و خودت رو بهبود بده