2777
2789
عنوان

وسواس فکری

96 بازدید | 15 پست

سلام‌دوستان لطفا خواهرانه و مادرانه کمکم کنین داداشم ۱۰ سالشه وسواس فکری و تمیزی دارع حالا تمیزی مهم نیس اما فکری بخدا بردیمش مشاور یکم‌خوب شد ۳ ماه باز الان همونطور شده یواشکی گریه میکنه  کلاس فوتبال میبریمش از لحاظ مالیم کم نداره مثلا الان فکرا جدیدش نمیگه اما فکرا قبلیش میگف نگرانم‌فلانی چیزیش بشه فحش میاد تو ذهنم‌نکنه برم‌جهنم‌ ازین فکرا ترخدا بگید چیکار کنم

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

روانپزشک دارو

مگه دیوانس که دارو و قرصی بشه تو ۱۰ سالگی

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خریدن نون خونه رو کامل بندازین گردنش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مگه دیوانس که دارو و قرصی بشه تو ۱۰ سالگی

بازم ببرید روانشناس ریشه ای حل کنید 

بعدم اگر روانشناس صلاح دید روانپزشک 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

خریدن نون خونه رو کامل بندازین گردنش

البته خیابون و خلوتی رو لحاظ کنین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من شنیدم از غلبه سوداست 

یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کنید ببرید تغذیشو درست کنه ان شالله بهتر میشه

سردیجات و غذاهای فست فودی و هله هوله مثل چیپس و پفک و بستنی رو هم به حداقل برسونید 

غذای فریزری اصلا استفاده نکنید تا میتونید 

بهش بگید که فکرای بد گناه نیست چون ناخواسته اس

کار شیطونه 

حس ترحم نمی‌گم بدید ولی درکش کنید خیلی تحت فشاره 

دعا می کنم زودتر از این موضوع نجات پیدا کنه

من شنیدم از غلبه سوداست یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کنید ببرید تغذیشو درست کنه ان شالله بهتر میشهسردیجا ...

مرسی عزیزم‌نه اصلا مادرم فست فود نمیدش غذای خونگی🤍🤍

ببرین روانشناس خوب من خودم اونجوری بودم کامل درمان شدم تقریبا من شبا نمیخوابیدم از مادر و پدرم میترسیدم دستام رو خیلی میشستم شیر آب رو خیلی محکم می بستم هی تو ذهنم می گفتم خدا کیه اصلا دبوونه شده بودم داداش شما وسواسش کمه ببربن روانشناس کودکان چیزی نیست عزیز دلم 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

دارو تا جایی که من شنیدم موقتیه اثرش تا آخر عمر باید بخوره اونوقتتازه اینجوری احساس میکنه مشکلی داره ...

نه دوره درمان داره 

چی بگم در این مورد خود روانپزشک راه حل میده 

چجوری خوب شدین؟

من خودم چهار پیش اینجور بودم زمان کرونا روانشناس بردن منو البته باید خودش قبول کنه وسواس داره و خودش هم برای خوب شدن تلاش کنه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺