roya66s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 91 عنوان جوش صورت 58 بازدید | 5 پست خانومای گل، جوش های قرمز و کمی برجسته و حتی جای اونا روی گونه چه جوری درمان میشه؟ کلا محو شه، درمان گیاهی لطفا 1404/04/29 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_آزالیا_ عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 395 صابون تریاک من استفاده میکنم خیلییی خوبهالبته کلا زیاد جوش نداشتم و نمیزدم ولی چنتایی بود جاشون مونده بود، رفت و الانم دیگه اصلااا جوش نمیزنم.تقریبا یکساله مداوم استفاده میکنم فقط توی حموم نه هر روز
roya66s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 91 صابون تریاک من استفاده میکنم خیلییی خوبهالبته کلا زیاد جوش نداشتم و نمیزدم ولی چنتایی بود جاشون موند ... ممنون عزیزم، چقدرخوب، خدارو شکر، منم همینطور اصلا جوش نمیزد صورتم، چند روزی میشه یکی دو تابرجسته روی گونه زده😮💨
roya66s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 91 صابون تریاک من استفاده میکنم خیلییی خوبهالبته کلا زیاد جوش نداشتم و نمیزدم ولی چنتایی بود جاشون موند ... اصل و فیک داره، اصلش کجا میفروشن گلم؟عطاری؟
_آزالیا_ عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 395 اصل و فیک داره، اصلش کجا میفروشن گلم؟عطاری؟ من از کیش برام اوردن و دونوعه یکیش فقط تریاکه که بیشتر برا جوش و جای جوش و ایناسیکی دیگش کلاژن طلا هم داره اون علاوه بر جوش برای چروک هم هست ولی نمیدونم تاثیری برای چروک داره یانه .اره فیک هم داره ولی یه برچسب اصله طلایی عه باید روش باشه حتما
roya66s مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 91 من از کیش برام اوردن و دونوعه یکیش فقط تریاکه که بیشتر برا جوش و جای جوش و ایناسیکی دیگش کلاژن طلا ه ... ممنونم عزیزم