2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم

214 بازدید | 24 پست

خدایا خستم .الانم اومدم قرص بگیرم شب بخورم راحت شم😔چه زندگی کوفتیع آخع هشت ساله تو عذابم هشت سال

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

چرا عزیزم

مشکلت چیه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا عزیزممشکلت چیه

هشت ساله یه نفرو میخام ولی نمیشه 😔نابودم کرد آیندمم نابود کرد پردمم بخاطرش از ذست دادم تهش هیچی گذاشت رفت 

واگذارش کن بخدا مطمعن باش خدا نمیزاره دلتو اینجوری داغون کنه

اتفاقا برعکس روز ب روز داره پیشرفت میکنه من همون گوهی ک بودم موندم

هشت ساله یه نفرو میخام ولی نمیشه 😔نابودم کرد آیندمم نابود کرد پردمم بخاطرش از ذست دادم تهش هیچی گذا ...

اینقدر ضعیف نباش و زندگیتو محدود به وجود یه نفر نکن.

رفت که رفت یعنی عزیزتر از پدرو مادر و خانوادته؟ ک حاضری عذاب اونا رو به جون بخری.

تو اولین کسی نیستی ک شکست عشقی خورده و مطمئن باش حسی ک داری بیشتر وابستگیه تا عشق. ب زمان بسپار فراموشش میکنی و خدا بهترشو واست میفرسته.دنیا پر از آدماییه ک لایق عشق و محبت تو هستن