2777
2789
عنوان

کیا خدمتکار منزل دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 87 پست
خواهرم داشت قبلا الان ایران نیست دیگه ندارهخب ۳ وعده غذا و شستن لباس و ظرف و جارو و کارای بچه رو انج ...

آخه صبحونه که یه لقمه هست. ناهارم معمولا شوهرا نیستن من که نمیپزم. فقط یه شامه. شاید خونشون خیلی بزرگ بود تمیز کردنش زیاد طول میکشید آره؟؟؟

منم اینجوری دلم میخواد ولی بچم با هیشکی کنار نمیاد نمیذاره غریبه ببرتش دستشویی یا بغلش کنه. البته ای ...

بچه من فلج مغزیه ۹۹درصده دست تنها نمیشه

شماام مثل خواهر من هفتگی بگیر یه روز درهفته نظافت بیان پرستار نگیر چون بچه میگی باخودت راحته 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدمتکار که قشنگ نیست لفظش

یه خانومی یکی دو ماهی یک بار میاد تمیزکاری های اساسی خونه رو انجام میده کارای عمده ای که ما هیچ کدوم نمی رسیم انجام بدیم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

از شما چقدر میگیره پرستار؟ نرخ الان چقدره برای پنج ساعت در روز و پنج روز هفته .

نمیدونم نرخشو

ما شبانه روزی 3سال هست پیشمونه امسال ۳۵میلیون

ماهی دوروز آف داره با حقوق که نمیره اونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای عزیزدلم.....خیلی ناراحت شدم به خدا....خدا بهتون آرامش و صبر بده

دورت بگردم 🫂❤️

خواهر من هر چهارشنبه میاد براش یخ صبح تا عصر کا خونه رو تمیز میکنهمن پرستار پسرم هست که هم کار خونه ...

شبا میره؟ چقد میگیره؟  میگم خیلی باید سخت باشه اره؟ امیدوارم دارویی درمانی چیزی پیدا بشه واسه مشکلات مثل بچه شما.‌

شما مسافرت مهمونی میرید سخت نیس؟

parasoo1989@
آخه صبحونه که یه لقمه هست. ناهارم معمولا شوهرا نیستن من که نمیپزم. فقط یه شامه. شاید خونشون خیلی بزر ...

دامادمون اهل بریز و بپاش بود اصلا کار نمیکرد 

یعنی کارگر داشت هفته ای ۳ بار سر میزد

خونه خواهرم حدود ۲۰۰ بود بزرگ نبود ۳ خوابه

ما کلا وسواسیم 

خواهرم بچش دنیا اومد شوهرش این خانم رو استخدام کرد

مثلا هفته ای یکبار فقط کابینت هارو میریخت تمیز می‌کرد چون خواهرم اونجوری بود

بیدار می‌شد صبحانه حاضر بود

البته اون خانم خودش هم همه چی میبرد از خونه با اجازه و حقوق خوبی داشت