هر روز نیست ماهی یکبار ولی خواهرشوهرم داشت ،خب خودش اصلا کار نمیکرد خانمه کارای روزمره انجام میداد پخت و پز شست و شو ،جارو گردگیری، اون خدمتکاری که هر روز میاد خونه تکونی نمیکنه که روزمره انجام میده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهر من هر چهارشنبه میاد براش یخ صبح تا عصر کا خونه رو تمیز میکنهمن پرستار پسرم هست که هم کار خونه ...
منم اینجوری دلم میخواد ولی بچم با هیشکی کنار نمیاد نمیذاره غریبه ببرتش دستشویی یا بغلش کنه. البته اینکه پول ندارمم بی تاثیر نیستا.....😄ولی اگه داشتم و پرستارم بگبرم پولمو حروم کردم چون همه کاراشو باز باید خودم بکنم😅
اگر منظورت خدمتکار دایمی هست باید بگم اونا رو برای خونه ۱۰۰ متری که نمیگیرن برای خونه های امارت میگیرن خصوصا ویلایی...اونا بصورت دایمی هستن و حقوق بالایی هم دارن...کارها هم نظافت ۱۰۰۰ متر خونه اونم چند طبقه است که باید لباس بشوری و اتو کنی و غذا درست کنی اونم با بالاترین کیفیت ممکن