2821
2789
عنوان

مادرشوهر😬😬😬😬😬

504 بازدید | 33 پست

سلام بچها من دیگه خسته شدم از کارای مادر شوهرم چیکارش کنم 

چند ساله من دارم مقابله میکنم دعوا کردم منطقی توضیح دادم بزرگترها رو واسطه کردم خونه بابام قهر رفتم نمی‌فهمه که نمی‌فهمه 

همش میگه دائما بیاین خونه ما اصرار داره من هرروز برم که به بهانه من پسرش پیشش باشه چون می‌دونم که از من بدش میاد منو هووش می‌دونه 

مهمون داشته باشه باید صد در صد ما باشیم حتی اگه اون مهمون ده روز بمونه من شاغلم به شوهرم خبر چینی می‌کنه که چرا صبح تا شب می‌ره سرکار یعنی چی همش می‌ره میمونه اونجا خستم کرده بخدا میریم خونش دائما گله می‌کنه که تو به مامانت سر نمی‌زنی مامانتو نمیخای عین بچها کوچولو ها می‌ره میشینه نازش می‌کنه هی عزیزم عشقم می‌کنه به شوهرم می‌دونم مامانه محبت مادرانه هست ولی بسه بخدا بسهههه به راهی جلو پام بزارین دیوونه شدم بخدا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلا خنثی عه گاهی طرف منو میگیره گاهی طرف اون نمیدونه چیکار کنه نمی‌ریم قهر می‌کنه اعصاب دوتامونم خور ...

قرار بذارین هفته ای یه روز خونه بابای شما هفته ای یه روزم خونه مامان اون. نصف مادرشوهرا همینن دوست دارن بیس چاری پسرشون ور دلشون باشه شوهرت باید مدیریت کنه

بنظر من تنها راهش اینه که گاردتو از مادرش برداری و سعی کنی بپذیریش یعنی دوسش داشته باشی و فک کنی مادرته 

اینجوری هم خودت ارامش داری هم مادرشوهرت بیشتر دوست داره

قرار بذارین هفته ای یه روز خونه بابای شما هفته ای یه روزم خونه مامان اون. نصف مادرشوهرا همینن دوست د ...

دقیقا قرارمون همینه 

ولی هرروز زنگ نمیزنه شوهرم که بیاین بیاین یه روز آدم جواب می‌کنه دوروز جواب می‌کنه دیگه چندباربگیم نه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792