2777
2789
عنوان

بیاین بی بی چکمو ببینین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 22 پست
اگه دارو نخوردی و زود هاله انداخته مبارکه مثبته عزیزم

دارو نخوردم این ماه. ۲تا بی بی چک از یک مارک خریدم.اون یکیشو فردا صبح بزارم که ادرارم غلیظتره؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
برا منتظرا دعا كن 

حتما دعا میکنم. انشالله که همه ی منتظرا خیییلی زود دامنشون سبز شه. میرم‌حرم دعا میکنم بزودی

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه.مثبت برای منم دعا کن 😢

حتمااا برات دعا میکنم عزیزم. تا الان کلی دعا کردم برا همه منتظرا. انشالله خییییلی زووود خدا یه نی نی سالم بهت میده.

چه خبر باز امروز تست کردی عزیزم

دوباره صبحش تست کردم. همونجوری شد.‌با چهاردقیقه تاخیر یه هاله انداخت. موندم باردارم یانه