2777
2789

مادرشوهرم   تو بچه  داریم  همش  دخالت میکنه    بچه من  شیطونه  و گاهی کارای  خطرناک  میکنه که منه مادر وظیفه  دارم  مراقبش باشم  که  اتفاقی نیوفته  براش  بلایی سر خودش نیاره  حتی  داد  بزنم دعواش کنم    چون  کار  خطرناکیه   و  باعث  اسیب  رسیدن  بهش  میشه    مادرشوهرم   هی جلو بچه  میگه  ولش کن  چه کارش داری  بزار  بازیشو بکنه   هیچی نمیشه  تو حساسی   تو فلانی   خب بچه  هم   درسته    نزدیک  ۳  سالش داره  میشه  و  خب دیگه  حرفا رو میفهمه  حمایت های بی جا رو  میفهمه    پرو میشع  و به حرفم   گوش نمیده  و لج میکنه   چون یکی الکی طرفشو  گرفته   

حالا  به اجبار  چند  روزی  با  این مادر شوهر   باید  جایی  برم    و  کنترول  بچه  از،دستم خارج میشه از بس دخالت میکنه   راه حل بدید  چطوری مودبانه  جوری که دعوا پیش نیاد   الکی نخواد   سلیطه بازی  درربیاره  و دعوا بین منو شوهرم بندازه     نزارم دخالت کنه واقعا  خستم  کرده تو هر چیزی  دخالت داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای فکر کنم این مشکلو هممون داریم من رفت و آمدمو کم کردم راه دیگه نداره

من  خونش  خیلی  نمیرم  ولی اون میاد  هرزگاهی  و همونم  دخالت میکنه  ولی الان  مجبورم   چند روززی  باهم  جایی  باشیم     یه مسافرت  که اونم  هست و  دیونم  میکنه 

نه

پس چرا تربیتت رو پیبری خونه مادرشوهرت و جلوی اون با بچه این طور رفتار میکنی تا تربیتش دو گانه بشه به نظرت بهتر نیست که تو خونه خودتون تربیتش کنی و وقتی میری اونجا دعوا و بداخلاقی با بچه سه ساله رو بزاری کنار به نظرم کار شما اشتباهتر از کار مادر شوهرته

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
عزیزم رفت و امدتو اونجا کمتر کن

مثله رفتو امد نیست  مثله اینه  الان باید  جایی بریم که اونم هست و چند روزی  هست   و دخالت میکنه دخترم خیلی بد میشه رفتارش 

یه مثال بزن از شیطنتش?

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پس چرا تربیتت رو پیبری خونه مادرشوهرت و جلوی اون با بچه این طور رفتار میکنی تا تربیتش دو گانه بشه به ...

ببین من  نمیرم   اون میاد خونه من  مثلا یه صبح تا شب  بعد  یه کار خطرناک میکنه من سریع میپرم  میگیرمش  دخترم گریه میکنه چرا نزاشتم  اون گارو بکنه  میدونم  خب میوفته  از،بلندی   پاش خدایی نکرده میشکنه  به طور  مثال   و میگم  نکن   نرو   و باز،تگرار میکنه دعواش میکنم که اون کارو نکنه    مادرشوهرم  مدر جا میگه وا چه کارش  داری بزار بکنه    بابا خب خطر داره   نباید اون کارو بکنه  ولی  میگه عیب نداره بچه است باید  بخوره زمین تا بزرگ بشه   منطقش   با منطق من فرق داره 

با توپ داشت میزد وسط تی وی و رفت از مبل بالا پنجره باز بود داشت پرت میشد بیرون ب ...

خوب این جور مواقع باید غیر مستقیم حواسش رو پرت کنی

مثلا بگی توپ و بنداز برا مامان باهم بازی کنیم

یا موقعی که رفته بالا بری کنارش به ایستی و بگی داری کجا رو میبینی بیا بغلم بهتر ببین

هم دختر لجبازی نمیشه هم مادرشوهرت گارد نمیگیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب این جور مواقع باید غیر مستقیم حواسش رو پرت کنیمثلا بگی توپ و بنداز برا مامان باهم بازی کنیمیا مو ...

باید  یه  بار  دختر من  کنارت باشه  ببینی    که هر با  بگیریش    دوباره  ده باره اون کارو  میکنه  تا اخر تشر  بزنی   بفهنه  نه جدی جدی بازی  نیست  خطر  داره     ینی  فقط فقط  جاریم  که بچش  عین بچه منه  درک میکنه   منو   واقعل  دخترم   گاهی انقدر  ادمو کلافه میکنه    من میشینم گریه میکنم  از،دستش   بببین  چه به روزم  اورده