2777
2789
عنوان

عشق زندانی

204 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من یه پسره رو خیلی دوست دارم و اونم منو خیلی دوسم داره خیلیی به خاطر من یه ماشین و آتیش زد و فهمیدن کار کیه خلاصه کارش کشید ب دادگا پاسگا و انداختنش زندان دیروز زنگ زدن رفتم کلانتری پیش همه داد میزد و گریه میکرد میگفت بابا من اینو میخوامممم ب پدرش گفت بابل من اینو میخوامش بعد بهم گفت من به خاطر تو تو رویه همه وایسادم پام بمون ۳ سال بهش حبس دادن و ۱۶۰ میلیون دیه بعد خانوادشم اونجا بود صبح زنگ زدم به مادرش گفتم مامان ازش خبر داری گفت کم کم ازش دور شو پدرش گفته بهت بگم کم کم پاتو از زندگیش بکشی بیرون اون منو خیلی دوسم داره خیلی منم میخوامش اون اصلا مادرش اینارو آدم حساب نمیکنه به نظرتون بکشم عقب یا نه؟ 

رفتار هاش یکمی هیجانی نیس؟نمی دونم یکمی ترسناکه چون این رفتار هیجانی باهاش می مونه...

چیزی حالیم نیست من خیلی دوسش دارم و نگرانشم ولی خانوادش بهم گفتن بکشم عقب من اگه بکشم عقب خیلی در حق اون پسره نامردی کردم هم زندگیشو گرفتم همم احساسشو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی مادرش میگه از زندگیش برو بیرون دیگه حجتو برات تموم کردن . کلانتری چرا رفته بودی ؟

پسره خیلی دوسم داره اصلا احساس من به درک ولی اگ اون پسره اینو بفهمه تو زندان داغون میشه رفته بودم پیشش چون بهم از کلانتری زنگ زدن