2777
2789
عنوان

کنکوری 1405

111 بازدید | 13 پست

سلام میخام کتاب تست بخرم اما نمدونم کتاب کی ویرایش میخورن که کنکور 1404سوالاتش بیاد .از کجا بفهمم . اینترنتی هم میخام سفارش بدم 

بنظرتون از کجا بفهمم

اواخر تیر

متعهد به عشقم❤️برای بهم رسیدن مون یه صلوات بفرستید لطفا🥺آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از باسلام میخام سفارش بدم نه هرچی میزنم نمیشه

خب اینم راحته

پیام بده ب فروشنده بپرس

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

خب اگه دیر بیاد برا جمع بندی دیر میشه

وا عزیزم

جنع بندی کنکورتون میوفته سال دیگه حدود اردیبهشت چطوری برای جنع بندی دیر میشه؟اصلا استرشو نگیر فعلا پایه را کار کن و بعد کم کم شروع کن دوازدهم خوندن.