2777
2789

نامزد هستم و چند روزی جدا شدیم و الان نامزدم میگه بیا برگردیم. خانوما نامزدم بشدت زیاد حمایتگره و محبت و توجه زیاد داره عاشقانه زیاد داشیتم  از رویاهای مجردیم بیشتره دوست بودیم باهم دیگه و الان اشناییمون ۲ سالی میشه تقریبا ولی خانوما یه سری خصوصایت داره نبمدونم چ کار کنم . به حجابم گیر میده مبگه موهات داخل مانتو زیر زانو حتی زیر شلوار بلند هم گبگه جوراب ساق بلند بپوش یه بار مچ پات ببرون نبوفته . لاک مبگه نکن بعد تصویری هم بعضی وختا میگره میگه ببینم ناخوناتو لاک ک نزدی .کم کم دوستامم داره محدود مبکنه خوشش نمیاد چت کنم باهاشون و اینا میگه کم در حد ماهی یکی دوبار ‌‌. ببرون هم که میرم باید بهش بگم قبلش البته خودشم رعایت مبکنه و به من حتما میگه وقتی ک ببرون میره . اینستامم خیلی چک میکرد ببینم کیا رو فالو میکنم و اینا و حتی به سرس ارایگشاه رو فالو کرده بودم مبگفت پاک کن خوشم نیماد کم کم میری تو فاز ارایش و اینا .گوشیمم چک مبکنه یواشکی . درباره گذشتم میپرسه میگه اکانت قبلیا اینستا و روبیکاتو بده.بهشم میگم مبگه رفتارای خودت باعث حسایت من شده.اینم بگم چند باری یواشکی تعقیبم کرده.یه بارم برام‌مزاحمت میش اومد بهش گفتم گفت حتما موشش و رفتار و تو خراب بوده حتما خندیدی .چ کار کنم اینا به مرور درست مبشه یا بد تر میشع ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که رسما بیماره😑

چه ارزشی داره یه فرد بیمار عاشق آدم باشه😐به خودت بیا

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اینا نشونه های پارانوئید

بدون مشاور به هیچ عنوان برنگردید

نه تنها بهتر نمیشه روز به روز بدتر هم میشه

یه آدم عادی کسیو تعقیب نمیکنه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اینا نشونه های پارانوئیدبدون مشاور به هیچ عنوان برنگردیدنه تنها بهتر نمیشه روز به روز بدتر هم میشهیه ...

آره چون اول گفت رژ ملایم دوس دارم بعد یه مدت گفت ن کلا نزن تو دانشگاه . اول گفت اینستا عب نداره بعد گفت پاکش کن. اوایل گفت دوستت چادریه عب نداره رفت و امد باهاش بعد کم کم میگه دیگه چقدر میخای حرفاتو به این دوستت بزنی ازش دور شو 

آره چون اول گفت رژ ملایم دوس دارم بعد یه مدت گفت ن کلا نزن تو دانشگاه . اول گفت اینستا عب نداره بعد ...

یعنی فقط خداروشکر کن که زودتر اینارو فهمیدی جدا شدی

اصلا برنگردی هاااا 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.