عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
نمیدونم والا ولی منم دارم مثلا دیروز بعد از ظهر لکه قهوای دیدم الان پریودم بعد میدونی چیه من ۱۶ این ماه پریود بودم در حد ۳ روز بعد الان دو باره تازه قبلشم تو تیر دوبار دیگه شده بودم اول فکر نردم از استرسه اینطوری بهم ریخته
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعیه؟ مطمئنی؟ من هیچوقت اینجوری نمیشدم و از همون اول خون بود نه لکه
اره.اینا خون پریود قبلیتن..حتما یه سونو هم برو تا خیالت راحت بشه
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
اره منم استرس زیاد دارم این روزاحالا یک روز خوبهمن از پریشبه اینطوریم 😭😭😭
منم شده دو سه روز باشه
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
خب تابحال پیگیری نکردی ببینی واسه چیهبعد این دو سه روز لکه زیاد بوده یا کممن کم
نه حقیقتش منم کم