2777
2789
عنوان

ویلا شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک‌نکنم‌ولی بگو بهشون بگم ببینم چی میگن

ما چند ماه قبل مهمانسرا امامزاده موندیم ،شبی ۵۰۰ گرفت ، مکانش هم خیلی تمیز بود . 

البته جای ما تا دریا حدود چهل دقیقه تا یک ساعت فاصله بود . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
جاجیگاه خودش چند درصد می‌کشه روش گرون درمیاد .از خود ویلا دار بگیرن یه تومن حداقل ارزونتر درمیاد

اخه من خیلی دیدم بعضی جاها زیر ۱تومنم داره مخصوصا اگه وسط هفته باش ولی خب دیوارم سرچ کنی میاره 

اخه من خیلی دیدم بعضی جاها زیر ۱تومنم داره مخصوصا اگه وسط هفته باش ولی خب دیوارم سرچ کنی میاره

اون ارزونها هم اکثرا یا با عکس متفاوته یا داخل شهر و یا دور از شهر هست.

دیوار که اصلا .اکرم میگیرید بیعانه ندید .خیلیا سرشون کلاه رفته و دروغ بوده بیعانه شونم از دستشون رفته .

اون ارزونها هم اکثرا یا با عکس متفاوته یا داخل شهر و یا دور از شهر هست.دیوار که اصلا .اکرم میگیرید ب ...

دیگه عشقم میگه بودجه ندارن با ۱تومن لب دریا یا وسط جنگل که بهشون جایی نمیدن ماکه هرسری رفتیم همون موقع از اینا که لب جاده ویلا کرایه میدن گرفتیم تازه چونه هم زدیم 😅

دیگه عشقم میگه بودجه ندارن با ۱تومن لب دریا یا وسط جنگل که بهشون جایی نمیدن ماکه هرسری رفتیم همون مو ...

اونایی که وسط جاده کرایه میدن ،بسته به قیمت ویلا پانصد تا ۳ تومن خودشون برمیدارن .ولی مستقیم بگیرید همون قدر کمتر میدید