2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

موخوره بايد مو كوتاه بشه تا برطرف بشه  ماسك مو هم ماسكاي لورآل خوبن

براى چى خوبه؟ اثر داره؟ قيمتش عزيزم

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
من موهام خيلي جنسش بده تابستون كوتاه كردم بازم موخوره زد رشدش هم خيلي كمه 

از مولتي ويتامين اينا كمك بگير رشدشون تسريع پيدا كنن 

عزيزم موي سالم كوتاه زيباست يا موي موخوره دار بلند 

هر ماه بايد موها زده بشه تا هم انتهاش سالم و پر ديده بشه هم شوك بشه و سريع رشد كنه 

حتما به موهات نرسيدي موخوره شدن 

موهاتو از انتها اروم شونه كن برو بالا تا نشكنن 

مو هم مثل پوست احتياج به يه سري ماسكا براي زنده شدن و براق شدن و جون گرفتن دارن ديگه 

من نيم ساعت قبل حموم روغن آرگان ميزنم

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
من نيم ساعت قبل حموم روغن آرگان ميزنم

خيلي خوبه 

من خودم طرفدار روغن هاي اصل هستم يراي مو از بسياري از متسكاي شيميايي يهترن برا مو 

من خودم از روغن نارگيل استفاده ميكنم 

ميتوني با بقيه چيزهاي ويتامينه مثل ويتامين e تخم مرغ اينا ماسك درست كني بزار البته نه هر روز 

خيلي خوبه  من خودم طرفدار روغن هاي اصل هستم يراي مو از بسياري از متسكاي شيميايي يهترن برا مو&n ...

من روغن نارگيل دارم ولى برا پوست استفاده ميكنم، واسه مو جواب ميده؟ چجورى استفاده ميكنى

من روغن نارگيل دارم ولى برا پوست استفاده ميكنم، واسه مو جواب ميده؟ چجورى استفاده ميكنى

منم استفاده نميكنم 

ولي شنيدم اطرافم با تخم مرغ و كپسول ويتامين E اينا قاطي ميكنن ميزنن ب پوست 

يا روغن زيتون با روغن بادام تلخ و تخم مرغ 

و روغن مار هم عاليه ميگن برا مو 

و اينكه موهاتو با اب ولرم رو به سرد بشور تا اون روغن تينا ك زدي ب موت اثرش از بين نره چون ديگ مفهومي نداره از اينور روغن بزني از اونو بري با اب داغ بشوري و موهاتو خشك و شكننده كني 

و انتهاي حموم هم موهاتو اگ تونستي با اب سرد بشور