2777
2789
ببین من عمه ام از این قرص لاغریا می‌خورد بعد خیلی اعصابشو خورد کرده بود به نظر من اصلا از این قرصا ن ...

سلام عزیزم... مطمئنی خودش تو زندگیش اتفاق بدی نیفتاده یا مثلاً به خاطر چیز دیگه ایه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم... مطمئنی خودش تو زندگیش اتفاق بدی نیفتاده یا مثلاً به خاطر چیز دیگه ایه

آره مشکلی جدی تو زندگیش نداشت ولی تا این قرص لاغریا رو قطع کرد اعصابش خیلی راحت شد بعد خیلی بد لاغرش کرده بود تقریبا این موضوع مال دوسال پیشه

نه خواهر منم یه مدت قرص لاغری میخورد وضعیتش بد ریخته بود به هم دکترم گفته بود دوز خیلی پایین مخدر داره این قرصا

نه خواهر منم یه مدت قرص لاغری میخورد وضعیتش بد ریخته بود به هم دکترم گفته بود دوز خیلی پایین مخدر دا ...

اره منم همچین فکری میکنم...اما من یه مدت اسلیم مکس می‌خوردم اصلا تاثیر نداشت واسم..حدود یه ماه اینا مصرف کردم نه بهش عادت کردم..نه یه گرمم کم کردم..اصلا انگار نمی‌خوردم..