2777
2789
اونشو نمیدونم اما همسرم میگفت این قدر زنگ میزنن علت رو جویا میشن گوشی رو خاموش میکنم جمعه ای ۱۲ ساعت ...

بعضی جاها رو شنیدم تا ۳۰ ساعتم اب نداشتن..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوضاع اب تهران خیلی بحرانیه..خونه ها هم اپارتمانی مصرف اب بالاست...کاش شهرستان بودیم...حد اقل یه تان ...

آره والا 

الان گفتن به خاطر نبود آب ساختمونا باید پمپ و تانکر بزنن 

ساختمون ما تانکر ۱۵۰۰ لیتری داره خداروشکر 

ذخیره میشه تو طول روز مصرف میشه البته اگه برق نره 

از این بیست لیتری ها که شیر اب دارن بخر، پرش کن از جایی واسه ظرف و اینابرای بچه هم با ای معدنی بشور ...

باشه. این دفعه یهو قطع شد..از این به بعد اب ذخیره بر می دارم

شمال؟ اره زلزله ترس داره

شاهرود چند روز امیریه نزدیک شاهرود استان سمنان زلزله میاد دیشب بعد شمال  شش بار پس لرزه با ریشتر کم اومد ترسیدم بخوابم البته برای خودم نه برای مامان و داداشام بیشتر نگرانم

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
آره والا الان گفتن به خاطر نبود آب ساختمونا باید پمپ و تانکر بزنن ساختمون ما تانکر ۱۵۰۰ لیتری داره خ ...

ما یعنی ذخیره و پمپ هم داریم و وضع اینه

شاهرود چند روز امیریه نزدیک شاهرود استان سمنان زلزله میاد دیشب بعد شمال شش بار پس لرزه با ریشتر کم ...

اره تجربشو داشتم ادم تا چند وقت ارامش نداره...

خدا صبر بده واقعاهوا به این گرمی برق قطع عه(اونم ظهر اوج گرما) ابم قطع میکنن😑💔

هم اب کمه هم این که دیروز عملیات تعویض پمپ های سد لتیان بوده به خاطر همین این طوری شده...گفتن تا ۱۲ شب وصل می شه ولی نشده...کلا فشار اب هم که کم شده به خاطر عدم بارندگی

مصرف بی رویه بعضیا و عدم مدیریت اب نتیجش همینه

عزیز وقتی خدا بیامرز پروفسور کردوانی چقدر گوشزد کردولی کسی به حرفش گوش ندادعدم مدیریت باعث شد ایران نابود بشه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم