2777
2789
عنوان

این زمین حق ما نیست به نظر شما❓

774 بازدید | 13 پست

نامزدم پدر خوبی نداره، خانوادش اختلاف دارن و احتمالا جدا میشن،  پدرش از مال دنیا زیاد بهش میراث رسیده، یه زمین تو‌ جای خوب شهر داشت که مادر نامزدم با زرنگی از شوهرش گرفت به اسم خودش زد. یه جورایی پدر نامزدم گول خورد انگار. حالا نامزدم که تو زندگیش هیچ حامی جز مادرش نداشته مادرش میخواد اون زمین رو بده که نامزدم توش خونه بسازه، پدر نامزدم حتی به نامزدم میگفت من خرج عروسیتم نمیدم یعنی از اینکه تو زمینش میخواهیم خونه بسازیم فکر نکنم راضی باشه هرچند زمین دیگه به اسم خودش نیست. 

منصفانه و شرعی به نطرتون اون زمین غصبه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست مشخص نشده اون زمین چطوری به دست مادره رسیدهبه نظرم خوب تحقیق کن ببین زمین چطوری به مادر رسیده ب ...

مادر نامزدم سر کارای مالیشون از قبل یه وکالت داشته، بعد که به اختلاف خوردن تا دیده پدر نامزدم میخواد وکالت رو فسخ کنه زمین رو زده به اسم خودش. 

درست مشخص نشده اون زمین چطوری به دست مادره رسیدهبه نظرم خوب تحقیق کن ببین زمین چطوری به مادر رسیده ب ...

نه دیگه، پدر نامزدم کلا آدم سیاست باز و پیگیری نبوده، زود خودشومیزنه به بیخیالی 

نه دیگه، پدر نامزدم کلا آدم سیاست باز و پیگیری نبوده، زود خودشومیزنه به بیخیالی

خوب پس اگه خودش خیلی پیگیر زمین نیست به نظرم اشکالی نداره

شاید زمین فقط بهونه بوده برای اختلافات

خوب پس اگه خودش خیلی پیگیر زمین نیست به نظرم اشکالی ندارهشاید زمین فقط بهونه بوده برای اختلافات

ولی میدونم راضی نیستا اما خب ار لحاظ حقپقی اون زمین دیگه اصلا مال اون نیست 

۷ مرتبه نامزدم نامزدم کردیچه خبرهبزار شوهرت بشهبعد به پدر ومادر توهین کنامااان از عروسی که هنوز عر ...

چه مرگته تو؟؟؟ 

از چی باسنت سوختی که زر زر میکنی تو تاپیکم بدبخت