2777
2789
عنوان

خب خوشبختی که چی به ما چه چرا تاپیک میزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حرفم با اون خانومه میگه من خیلیخوشبختم گذشتم وفلانه و الانم توبه کردم شوارم عاشقمه مادرم برام فل ...

وقتی کسی از بدبختیاش میگه چرا نمیگین که چی . چه اشکالی داره یکی از خوشبختیش بگه. دوس داره به اشتراک بذاره سخت نگیرین عزیزم. 🌹

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
وقتی کسی از بدبختیاش میگه چرا نمیگین که چی . چه اشکالی داره یکی از خوشبختیش بگه. دوس داره به اشتراک ...

عزیزمالان ابن جمله چه معنی میده سما از خوشبختی من میسوزید 😐 ادم خوشلخت جار نمیرنه 

چرا الکی میگی چطوریسال به سال از این خونه به اون خونه فقط باید خونه مردم رو تمیز کنه کجاس خوشبختیه

بستگی به این داره خوشبختی رو تو چی ببینی دیدگاه ها فرق داره من خوشبختی رو تو سلامتی میبینم تو ارامش میبینم و خیلی چیزهای دیگه 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
حالا چرا ناراحت شدی حسودی نکن خواهر بگو الهی شکر یکی خوشبخته خدا خودش برات معجزه میکنه

الان من کجا گفتم حسودی کردم 😐😐😐 ادم خوشخبت داد نمیزنه خوشبختی با اسکرین شات پیام مادر شوهر؟؟؟  

ینی یه ادم باید خیلی لولش پایین باشه اسکرین شات پیام مادر شوهرشو بزاره برا مدرک خوشبختیش 🙄

عزیزمالان ابن جمله چه معنی میده سما از خوشبختی من میسوزید 😐 ادم خوشلخت جار نمیرنه

چی بگم. بعضیا دوس دارن بگن که خوشبختن. شاید قبلا خوشبخت نبودن تازه زندگیشون خوب شده  الان تحمل شادی اش براشون سخته میخوان به همه بگن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷