2777
2789
عنوان

میشه اگه شوهرتون خوبه

306 بازدید | 28 پست

خانوما میشه اگه شوهراتون‌خوبن یا یه حرکت رمانتیک یا یه کار مفید در حق خانواده انجام میده اینجا بگید

بخدا انقد تاپیک خیانت خوندیم دیدمون نسبت ب مردا عوض شده همه فوبیای ازدواج گرفتن

البته خانومایی ک خیانت میشه بهشون حق دارن نظر بخان یا دردو دل کنن ولی تعدادش خیلی بیشتر از زندگیای خوبه اینجا متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👍👍

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

عزیزم هم آدم بد زیاد هست هم آدم خوب زیاد هست، در ضمن برای رابطه خوب و سالم با همسرت باید تلاش کنی هیچ کس از اولش پرفکت و کامل نبوده، مثلا همسر خودم خوبیش اینه که خیلی منعطفه، واقعا الویت اول زندگیش منم ، دوستم داره، هرچیزی رو بخوام تمام تلاشش رو میکنه برام فراهم کنه، مرد تنبلی نیست و دنبال پیشرفته، توی کارای خونه کمکم میکنه، اما در کنار اینا بدی هایی هم داره مثلا با وجود اینکه دوستم داره خیلی رفتارای رمانتیک بلد نبود که من ازش خواستم که تغییر کنه ( مثلا در حد اینکه بیان کنه دوستم داره یا برای مناسبتا کادو بگیره یا تلاش میکر رفاه رو برام فراهم کنه اما مثلا نمیدونست وقتی پی ام اس هستم باید سعی کنه خوش حالم کنه بیشتر مثلا گل بگیره یا مثلا اینو بلد نبود که باید همیشه سعی کنه گفت و گوهای عمیق با من داشته باشه که سعی میکنه یاد بگیره یا بلد نبود نگرانیش رو ابراز کنه یا با وجود اینکه آدم آروم و صبوریه  گاهی اوقات یهو کم تحمل میشد که تلاش کرد درست بشه و تغییر کرد به مقدار زیادی.  توی مسائل اینطور در کل باید تلاش کنن دو طرف که به خواسته های همدیگه نزدیک بشن)

عزیزم هم آدم بد زیاد هست هم آدم خوب زیاد هست، در ضمن برای رابطه خوب و سالم با همسرت باید تلاش کنی هی ...

آهان اینم بگم که وقتی میگم الویت اولش منم یعنی نسبت به خانوادش یا حتی خودش من براش الویتم و هیچ وقت پیش نیومده که خانوادش رو به من ترجیح بده همیشه رضایت من براش الویته و همیشه جلوی خانوادش تعریف منو میده و هوامو داره