2821
2789
عنوان

حسودی میکنم

187 بازدید | 12 پست

به تمام کسایی که فرهنگیان قبول میشن نمیخوام واقعا حس بدی هس من اصلا اهل حسادت نبودم همیشه برا بقیه خوب و خوب خواستم ولی الان انگار دلمم دو نصف شده از یه طرف حسادت میکنم از یه طرف دعا که دوستام قبول شن واقعا بسمه ترکیدم کجا برم اخه به کی التماس کنم خسته شدم بسه واقعا نمی کشم نمیشه تا کجا خودم گول بزنم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه حوصله داری بگو شرایط فرهنگیان رفتن چیه چه رشته و معدلی رو می‌خوان

باید کنکور داد

ورودیش خیلی سخنه

رتبه عالی میخواد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

شوخی میکنی دیگه

دوتا کنکور هس

سراسری و فرهنگیان هر دو حسابه و مهم

باید بالای ۵۰۰۰شی تا مجاز شی

بعد برا قبولی سه تا مصاحبه باید بری تو منطقتون از تراز بالا و شرایط بهتر شروع میکنن قبولی انتخاب میکنن تو یه استان با ۹۰۰۰نمیشه قبول شد تو یکی با ۵۰۰۰قبول هستی به منطقه مونده تموم شد

چرا خب علاقه داری چندرغاز بزارن کف دستت؟برو یه رشته دیگه بخون از طریق آزمون استخدامی وارد شو

این میخوام که الان برم وگرنه یه رشته به درد نخور که معلوم نیس قبول شی یا نه به درد نمی خوره ای کاش جدی میمردم الان فقط راهش این هس که اونم انگار نمیشه😂😭

این میخوام که الان برم وگرنه یه رشته به درد نخور که معلوم نیس قبول شی یا نه به درد نمی خوره ای کاش ج ...

چرا خب مگه تنها راه خوشبختی فرهنگیانه؟

اونم با اون حقوق کم و شغل فرسایشی اصلا معلمی مزایایی نداره هرکی میره علاقه داره و به خاطر ثوابش میره

شدشد نشدم قسمت نبوده ثواب کنی

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️🩹️

چرا خب مگه تنها راه خوشبختی فرهنگیانه؟اونم با اون حقوق کم و شغل فرسایشی اصلا معلمی مزایایی نداره هرک ...

برا یه دختر بهترین شغله اونم تو شرایط من دانشجویی پول میخواد خانواده من پشتم نیستن و تازه تو انسانی هیچ رشته ای بازار کار نداره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز