2777
2789
عنوان

حسودی میکنم

172 بازدید | 12 پست

به تمام کسایی که فرهنگیان قبول میشن نمیخوام واقعا حس بدی هس من اصلا اهل حسادت نبودم همیشه برا بقیه خوب و خوب خواستم ولی الان انگار دلمم دو نصف شده از یه طرف حسادت میکنم از یه طرف دعا که دوستام قبول شن واقعا بسمه ترکیدم کجا برم اخه به کی التماس کنم خسته شدم بسه واقعا نمی کشم نمیشه تا کجا خودم گول بزنم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خب علاقه داری چندرغاز بزارن کف دستت؟

برو یه رشته دیگه بخون از طریق آزمون استخدامی وارد شو

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

اگه حوصله داری بگو شرایط فرهنگیان رفتن چیه چه رشته و معدلی رو می‌خوان

باید کنکور داد

ورودیش خیلی سخنه

رتبه عالی میخواد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

شوخی میکنی دیگه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دوتا کنکور هس

سراسری و فرهنگیان هر دو حسابه و مهم

باید بالای ۵۰۰۰شی تا مجاز شی

بعد برا قبولی سه تا مصاحبه باید بری تو منطقتون از تراز بالا و شرایط بهتر شروع میکنن قبولی انتخاب میکنن تو یه استان با ۹۰۰۰نمیشه قبول شد تو یکی با ۵۰۰۰قبول هستی به منطقه مونده تموم شد

چرا خب علاقه داری چندرغاز بزارن کف دستت؟برو یه رشته دیگه بخون از طریق آزمون استخدامی وارد شو

این میخوام که الان برم وگرنه یه رشته به درد نخور که معلوم نیس قبول شی یا نه به درد نمی خوره ای کاش جدی میمردم الان فقط راهش این هس که اونم انگار نمیشه😂😭

این میخوام که الان برم وگرنه یه رشته به درد نخور که معلوم نیس قبول شی یا نه به درد نمی خوره ای کاش ج ...

چرا خب مگه تنها راه خوشبختی فرهنگیانه؟

اونم با اون حقوق کم و شغل فرسایشی اصلا معلمی مزایایی نداره هرکی میره علاقه داره و به خاطر ثوابش میره

شدشد نشدم قسمت نبوده ثواب کنی

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

چرا خب مگه تنها راه خوشبختی فرهنگیانه؟اونم با اون حقوق کم و شغل فرسایشی اصلا معلمی مزایایی نداره هرک ...

برا یه دختر بهترین شغله اونم تو شرایط من دانشجویی پول میخواد خانواده من پشتم نیستن و تازه تو انسانی هیچ رشته ای بازار کار نداره