شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3080 عنوان تاسي 165 بازدید | 26 پست جلوي موهام قشنگ ريخته خالي شده الان عكسامو نگاه ميكردم ديدم چيكار كنم ؟؟!🥲🥲 يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃 1404/04/29 | 04:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4076 اسپری لاناریا بزن موهات برگشت وسط دعاهات منم یاد کن 🙂 بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
ستاره_در_حال_مرگ عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 3336 گذاشتی بلایک مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3080 اسپری لاناریا بزن موهات برگشت وسط دعاهات منم یاد کن 🙂 واقعا جوابه؟؟؟ يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3080 اسپری لاناریا بزن موهات برگشت وسط دعاهات منم یاد کن 🙂 موهارو پرپشت ميكنه يا فقط ضد ريزشه؟؟ يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4076 واقعا جوابه؟؟؟ معجزه س من به چشای خودم دیدم بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4076 موهارو پرپشت ميكنه يا فقط ضد ريزشه؟؟ موهایی که ریختی دوباره رشد میکنه برو راجبش بخون تحقیق کن عاااالیه بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3080 برو هیر فیلر بزن یا پی آر پی کن هير فيلرچيه؟؟ يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3080 موهایی که ریختی دوباره رشد میکنه برو راجبش بخون تحقیق کن عاااالیه واااقعا؟؟ يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3080 موهایی که ریختی دوباره رشد میکنه برو راجبش بخون تحقیق کن عاااالیه الان عكس جلوي موهامو ميذارم نگاه كن كلا ريخته يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3080 ی مارک از مزوتراپی هست ضرر نداره؟! يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4076 الان عكس جلوي موهامو ميذارم نگاه كن كلا ريخته شوهر من کچل بود کچللللل هر شب از موهاش عکس میگیره عکس روز اول و الانش و ببینی پرات می ریزه بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم