2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 73 پست
به هیچ وجه بر نگرد اگر برگردی با خودش میگ این خانوادش حمایتش نمیکنه و هر غلطی ک دلش بخاد انجام میده ...

اره اونجا که بهم گفت بی پدری فهمیدم از خانوادم ذره ای حساب نمیبره

💙💙💙خدا💙💙💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نبود که ک..سیاسی یک زن دیگری نمی‌کردالبته منظورم یک زن دیگری قصد اهانت بتورو ندارم از مردای خیانتکار ...

منم همین طور تو خواب و خیالمم نمیدیدم این بلا سرم میاد با خودم گفتم میرم یک شهر دیگه دانشگاه واسه خودم کسی میشم نشد که نشد

💙💙💙خدا💙💙💙

به نظرم بشین با خانوادت منطقی صحبت کن که خیانت مرد و زن نداره اون خانومو به من ترجیح داده و با اون خوشه پس جایی برای رفتن ندارم کتکم میزنه شبا تنهام اگه واقعا بچتون براتون مهمه حرف مردم باد هواست چرا باید بخاطر مردم کوتاه بیام و یه عمر زندگی نکنم اصلا میخام تا اخر عمرم مجرد بمونم اصلا خواستگار نمیخام که نگران نیومدن خواستگار باشید مگه متاهلی هنره که نخوام ازش بیرون بیام؟ من قراره زندگی کنم نه بردگی پس نزارید یه عمر شمارو هم نفرین کنم که نذاشتید طلاق بگیرم نذارید اون مرد فکر کنه واقعا من هیچکیو ندارم یکم بیشتر بهشون توضیح بده تا بفهمن دردت چیه

باهاش رابطه برقرار نکنیا خدانکرده ازون خیابونیا ایدز انتقال میده با ازین زگیل متحرک جداشو تا مریضت ن ...

من دیگه عمرا بهش برگردم البته اون موقع هام دوست نداشتم بهم دست بزنه حیوون به زور کارشو می کرد

💙💙💙خدا💙💙💙

منم همین طور تو خواب و خیالمم نمیدیدم این بلا سرم میاد با خودم گفتم میرم یک شهر دیگه دانشگاه واسه خو ...

به تخمدان فالوپ راستت بابادنیا به آخرش نرسیده که سبک یارو رو بزن برو کار کن شده یک خونه نقلی بخر مال خودت باشه همونجا بشین درس بخون نشد خونه پدرمادرت باش حرفاشون بگیر به یورت فقط بخون. بعد برو دانشگاه انگشت فاکت هم به شوهر سابقش تقدیم کن تو کارت موفق شو

عجب...

به نظرم بشین با خانوادت منطقی صحبت کن که خیانت مرد و زن نداره اون خانومو به من ترجیح داده و با اون خ ...

من با مامانم حرف زدم انگار اون هم انقدر تحت فشاره چرت و پرت میگه ولی گفت توعم حق داری ولی الان برگرد پیش شوهرت ولی میدونم ته دلش راضیه جدا شم ها مشکل اون بابای پدرسگمه که برام مهم نیست نظرش اگر یذره به فکر بود الان وضع من این نبود

💙💙💙خدا💙💙💙

به تخمدان فالوپ راستت بابادنیا به آخرش نرسیده که سبک یارو رو بزن برو کار کن شده یک خونه نقلی بخر مال ...

خودم این تو فکرمه البته خونه نمیتونم بخرم میتونم برم خوابگاهی جایی کار کنم یا درس بخونم ولی کار کردن بهتره چون درس اگه بخوام بخونمم خیلی طول میکشه با کار سریع به درآمد میرسم

💙💙💙خدا💙💙💙

خودم این تو فکرمه البته خونه نمیتونم بخرم میتونم برم خوابگاهی جایی کار کنم یا درس بخونم ولی کار کردن ...

کار موقتیه... بگیر نگیر داره درس باز دائمیه

نشد برو پانسیون کار کن مراقب پانسیون شو هم حقوق میگیری هم درس میخونی

کتاب پرسیم پی دی اف ببین کلاس هم آنلاین تو بات تلگرام بیین

عجب...

کار موقتیه... بگیر نگیر داره درس باز دائمیهنشد برو پانسیون کار کن مراقب پانسیون شو هم حقوق میگیری هم ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده شما که نمیشناسمت از خیلیا کار ساز تری ایشالا هرچی میخوای بهش برسی 

💙💙💙خدا💙💙💙