2777
2789
عنوان

کات کنم یا نع

211 بازدید | 41 پست

نامزدم (نشونیم فعلا هیچی جدی نیست )

صبح میره سرکار تا ساعت 5 عصر اول صبح ی پیام میدع صبح بخیر دیگه پیداش نمیشه تا ساعت 1 ی خوبی چیکار میکنی کجایی چخبر میگه باز میره تا 7 شب باز میاد دیر به دیر جواب میدع بهش میگم چرا دیر جواب میدی میگه کار دارم میخوام چای درست کنم شام بخورم خستم و اینا محبت نمیکنه کلا هرچی باهاش حرف میزنم درست رفتار کن میگه چشم اما نمیکنه میگه بلد نیستم منم میگم شاید اخلاقش اینه هیچی نمیگم دیگه زیاد زنگ چند هفته ای یبار ،چندماهی یک بار میبینمش  کلی دختر فالو داره با عصبیه ولی حس میکنم یکم دوسم داره چیکار کنم دوسش دارم سختمه جدایی و تازه هیچوقت دوست داشتنش ثابت نکرده یکبار مچش و گرفتم 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه من میگه کات کن تا اون کات نکرده حالتو بگیره

دوسش دارم یک هفته کات کردیم نتونستم تحمل کنم😭خیلی سختمه تجربه دارم از جدایی اما خستم اگه کات کنم دیونه میشم 

عاشق چیه این شدی 

دندونه لقو بکن بنداز دور 

چیه این آخه ...

سطح توقع ات از زندگی همین قدره؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

از الان داری اینا رو میبینی و جدا نمیشی پس فردا میای میگی عقد کردم و حالا چه کنم🥴

😭😂خب دوسش دارم 

به نظرتون تغییر نمیکنه ؟

من همش خودمو گول میزنم دوسم داره 

عاشق چیه این شدی دندونه لقو بکن بنداز دور چیه این آخه ...سطح توقع ات از زندگی همین قدره؟

نه🥲🥲اما دوسش دارم سخته حرصم میگیره بره با یکی دیگع 

با دوست داشتن شما چیزی عوض نخواهد شد متاسفانه عزیزم ذات کسی تغییر نمیکنه

😭😭آخه چرا همش باید آدمایی که میان تو زندگی من برای من بدترین ورژنشون باشه اما اگه همین فرد با کسی دیگه باشه خوشبخت میشه 

😭😭آخه چرا همش باید آدمایی که میان تو زندگی من برای من بدترین ورژنشون باشه اما اگه همین فرد با کسی ...

شک نکن این آدم با هر کس دیگه هم باشه همینه 

من کسایی دیدم که مثلا دوبار ازدواج کردن 

با همسر اول هر طور بودن با دومی هم دقیقا همونطورن

نه🥲🥲اما دوسش دارم سخته حرصم میگیره بره با یکی دیگع

این مفتشم گرونه دختر 

کمبود محبت داری مگه ؟ خودت خودتو دوست داشته باش و به خودت عشق بده ولی منت همچین بی وجودهایی رو نکش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴