2777
2789
عنوان

ترس از طلاق

156 بازدید | 12 پست

کسی هست طلاق گرفته باشه؟ از چالش هاش میخوام بدونم 

من همسرم وضع مالی خیلی خوبی داره ولی به شدت عصبی بی ادب و پرخاشگره من تو زندگی باهاش اصلا اروم نیستم میخوام جداشم یه دختر چهارساله دارم وضع مالی پدرمم اصلا خوب نیست به پول اونا کاری ندارم همین الانم با همسرم دوتایی کار میکردیم حالا بعدش خودم کار مبکنم ولی از شکست بعد ده سالش میترسم

همسر من هیجی نداشت پا به پاش کار کردم الان وضع مالی خوبی داره دلم نمیاد این همه زحمتمو بذارم بزم از یه طرف خیلی دارم اذیت میشم

واسه توضیح بیشتر ادم بدی نیست فقط خوبی خودشو صد میبینه خوبی بقیه رو یک اصلا متوجه نیست من با وجود مریضی هم بچه رو نگه میدارم هم کمکش میکنم امروز جلوی پرسنل زد شیشه شکست هرچی دلش خواست گفت به خاطر یه چی. کوچیک من خیلی خجالت کشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همسرم جدا شده

خانوم سابقش به شدت پرخاشگر بوده

بچها رو میزده

و کلا پی عشق و حال خودش 

دختر شوهرم میگه همه کارامونو بابا میکرد

از صبحانه 

مدرسه بردن

جلسه اولیه

خرید 

میگه اصلا مادری نکرد برامون و تا یه چیزی میگفتیم دست رومون بلند میکرد و تهدید میکرد به بابا نباید بگین

تهشم که خیانت صورت گرفت 

شوهرم همیشه میگه لطف کردم در حق خودم و بچهام 

منم اذیتم

ولی بچه خیلی گناه داره از نعمت پدر محروم میشه

هر طور که هست بذار زیر سایه پدر باشه 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم اذیتمولی بچه خیلی گناه داره از نعمت پدر محروم میشههر طور که هست بذار زیر سایه پدر باشه

میارمش هر روزم شده میارمش ولی اینجوری از خودم هیچی نمونده امروز خیلی عرورم خورد شد

منم از همین میترسم که ۴ سال دیکه بگم چرا زودتر نرفتم

شوهرم میگه خیلی اذیت شدم!

میگه میرفتم سفر کاری تمام فکرم پیش دخترو پسرم بود

میگه میدونستم اذیتشون میکنه تمام تلاشمم میکردم تنها نباشن

تهشم که میگه تصادف کرد زنگ زدن رفتم دیدم با یه اقایی تو ماشین بوده

الان بچهاش ازش متنفرننن

بخاطر بد رفتاری

عزیزم تصمیم با خودته اما بدون بعضی بچهای طلاق روحیه بهتری دارن تا بچه هایی که باید جدا میشدن پدر مادرشون ولی نشدن

شوهرم میگه خیلی اذیت شدم!میگه میرفتم سفر کاری تمام فکرم پیش دخترو پسرم بودمیگه میدونستم اذیتشون میکن ...

همیر من با من مشکل داره والا عاشق دخترمه همسر خوبی نیست ولی پدر خیلی خوبیه

ببین منظورم این نیست پدر بدیهمنظورم اینه بچه بین دعوای پدر مادر بیشتر اسیب میبینه

دقیقا مشکل منم همینه بچم اذیت بسه امروز که شیسه رو شکوند دخترم اونجا بود داشت نگاه میکرد انقدر کریه کرد