2777
2789
عنوان

اینو به زن شوهر سابقم بگم

1048 بازدید | 59 پست

اونموقع می‌گفت بیا بابام برا کل مهریه ات چک بکشه برو از زندگی عشقم بیرون. حالا مهریه من چندتاشو 814.

باباش چیکارس؟ جوشکار و درو پنجره ساز😁

دوست دارم یه تیکه قلمبه بهش بندازم. الان نمیتونن یک سکمو بدن بااینکه 2 ماه هم بیشتر از موعد بهشون تایم دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی این حرفو زد زنه یا شوهر سابق؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم دادخواست طلاق دادم خانوادش افتادن غلط کردن 😂تا دیروز میگفتن ناشزه اش کردیم و...

این هنوز بعد 8 سال هی حرف پشت سرم تولید میکنن بااینکه مجدد ازدواج کردم و ی دختر دارم

کی این حرفو زد زنه یا شوهر سابق؟

دوباره خوندم دیدم دختره گفته😐

بنظرم اره پیام بده بگو بابات هنوز در و پنجرشو نساخته چک بکشه مهریه منو بده از زندگیتون برم بیرون؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

متوجه نشدم شما زنش بودی طرف میخواست بیاد تو زندگی شما میگفت مهریتو میدیم برو؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫