مدیر ثبت نام و تایید رو انجام بده ولی من هرکار کردم نتونستم نوبت بگیرم برای تست ،، کسی اطلاعاتی داره چجوری میشه انجامش داد؟؟مدیر روز چهارشنبه ثبتنام رو انجام داده نکنه وقتش تموم شده باشه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم ممنون که جواب دادینبله رفتیم ازمون رو انجام دادیم ولی میگفتن که اموزش پرورش مخالفه جهشی خ ...
سلام عزیز خواهش میکنم، بله خب جهش و معمولا مخالفش هستن ولی آدم طبق شرایط خودش گاهی تصمیماتی میگیره ، انشالله که هرچی خیر هست برای فرزندتون رقم بخوره، گلم یه آدرس میزارم تو نت سرچ کنید قسمت جهشی میاد رو اون بزنید مشخصات فرزندتون میاد و همونجا نتیجه اعلام میشه انشالله
سلام ممنونم ،من سامانه رو دیدم اینو نوشته میشه نظرتون رو بگین؟؟ اخه جای دیگه برای اعلام نتایج نداشت، ...
بله عزیزم متاسفانه رد شده، نمره ۱۲۰ نمره ی قبولی هست، و زیر این نمره رو دیگه چون رد میکنن دیگه نمیزنن چند شده، برا اینکه بفهمید چند شده میتونید از آموزش پرورش استثنایی بپرسید
سلام مممون عزیزم، ببخشید مزاحمتون شدم چند بارحالا خیلی ناراحت میشه چون انصافا هم خوب بود
سلام عزیزدلم خواهش میکنم چه مزاحمتی ، حتما باهاش صحبت کنید مشخصه که بچه ی زرنگیه که تونسته تصمیم بگیرید جهشی بخونه این آزمون هم قبول نشدنش نشونه یک این نیست که بچه ی شما استعداد نداره،کلی راه برای پیشرفت وجودداره براتون آرزوی بهترین ها دارم🫂♥️