2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

119 بازدید | 16 پست

کی میگه غیرانتفاعی ارزونتر از آزاده؟😏نمی‌دونم چی نوشتن تو این تاپیکا فکر کردم واقعا ارزونتره زنگیدم گفت۹تومن؟!!!گفتم مگه از آزاد ارزونتر نیست گفت نه گرونتره ولی رفته بودم دانشگاه آزاد اسلامی پردیسان قم گفت ۸ونیم م 

دانشگاه مفید قم گفت ۹رشته ی آموزش زبان چخبره چرا آنقدر گرون میکنم مردم تو این‌گرونی از کجا بیارن باید تحصیل و اقلام رایگان و یا اصلا ارزونتر بگیرن واااای😖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم در نظر بگیر که تو ۴سال این شهریه ثابت نیست اضافه میشه چه آزاد چه غیر انتفاعی

میرم آزاد چون پیام نور مفت گرونه...مجبورم برم ولی شهریه ثابت که اگر دانشجو باشی تا آخر پایان تحصیلی مگه همون نمی‌مونه فقط واحدازیادمیشن

میرم آزاد چون پیام نور مفت گرونه...مجبورم برم ولی شهریه ثابت که اگر دانشجو باشی تا آخر پایان تحصیلی ...

پیام نورم خوبه ولی بنظرم برای کسی که سنش کمه و شاغل نیست مناسب نیست 

غیر انتفاعی با آزاد هیچ فرقی نداره تازه بعضی استاداش از آزاد بهترن  

چرا مینویسند ارزونتره

چی بگم والا 

شاید چون آزاد اسم در کرده همه فکر میکنن گرون تر باشه 

و همه فکر میکنن غير انتفاعی از آزاد سطحش پایین تره در صورتی که بنظرم سطح بعضی از استاداش از آزاد بالاتره