2777
2789
عنوان

نامزدم گفت دیگه بهت پول نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 64 پست
چقد خلي نبايد بع شوهرت بگي با پولت اينارو خريدم كهبگو بابام خريد اگرم گفت پولي ك دادم چيشد الكي بگو ...

میدونه از ریز ب ریز چیزام خبر داره تمام لباس هامو میشناسه

دروغ بگم میفهمه...

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

خب قسطش چی؟من باید پول داشته باشم اون قسطو پس بدم یا نهاینجا ی شهر کوچیکه من نمیتونم تنها برم بیرونی ...

قسطش رو باید خانواده بدن 

طلا اینا هیچی نداری؟؟؟

مادرت چی؟؟

الان من اخه نمیفهمم

شما میگی شهر کوچیکی

طبیعتا ابرو و این داستانا خیلی مهمه

الان

پدر مادر شما رضایت دادن

شوهر کردی عقد کردی رسمی

خب

نگفتن جهاز نمیدیم؟؟؟

چون اینطور ک شما میگی

اونا هیچ کاری نمیکنن؟؟

الان به عنوان یه عروس

به مادرت بگی خب میخوام برم سر خونه زندگیم

جهازم کو؟؟

چی میگه؟؟

یکی ازدواج میکنه

۲ حالت داره

یا پسره کل خرجا رو میگه دارم و میدم

یا خانواده دختر عقد میگیرن جهازشم میدن

شما جزو هیچ دسته ایی نیستی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودم پولم کجامه؟من ی پشت کنکوری ام فقط

کار کن .الان مثلاً من لیسانس دارم خیلی مهمه مدرک؟اینترنتی برو پونیشا ،کارلنسر ،جابینجا مهارت هات را بزن ببین چی میتونی انجام بدی هر آموزشی هم لازمه تو یوتیوب مکتب خونه فرادرس و سایت های این مدلی به وفور ریخته ببین یاد بگیر انجام بده منم تو خونه کار میکنم شغلمم ربطی به درسی که خوندم نداره 

کار کن .الان مثلاً من لیسانس دارم خیلی مهمه مدرک؟اینترنتی برو پونیشا ،کارلمسر ،جابینجا مهارت هات را ...

ایشون توی یه شهر کوچیکه

ک مذهبین همه 

چادری و....

ازدواج کرده

ولی تا سر کوچه بی اجازه والدین نمیتونه بره

‌کار و غیره ک توصیه میشه کرد برای بقیه ست

من موندم پدر مادرش چجور رضایت ازدواج دادن

خودشونم ک مشخصه حمایت مالی نمیکنن

قسطش رو باید خانواده بدن طلا اینا هیچی نداری؟؟؟مادرت چی؟؟الان من اخه نمیفهممشما میگی شهر کوچیکیطبیعت ...

گفت در حد توانم میکنم شاید داشتم همه چی میخرم شاید نداشتم ی قاشقم نخریدم

اره تو شهر مرسومه حتی خاله ی من صفر تا صد جهازو برا دخترش کرد دامادش فقط فرش خرید و ابگرم کن همین...

ولی خب عقیده مامان من کامل متفاوته

مادرم طلا داره حتی سکه هم برا پس اندازه داره ولی میگه قرار نیس کل زندگیمو بزارم برا تو

ما اول زندگی چیزی نداشتیم کسیم کمکمون نکرد شما هم فرقی ندارید با ما

طلا داشتم موقع عقد مامانم عوضشون کرد سه لنگ النگو گرفت ک بعد نامزدمم بگیره بشه 6 لنگه و جز همونا چیزی ندارم

اونام ک نمیشه فروخت

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

کار کن .الان مثلاً من لیسانس دارم خیلی مهمه مدرک؟اینترنتی برو پونیشا ،کارلنسر ،جابینجا مهارت هات را ...

اینا چین؟

سرمایه اولیه میخوان؟

ایشون توی یه شهر کوچیکهک مذهبین همه چادری و....ازدواج کردهولی تا سر کوچه بی اجازه والدین نمیتونه بره ...

مامانم راضی نبود ب سختی رضایت داد

یعنی چی چی داری میگی استارتر سنش کمه شما چی.ایم حرفا زندگیش راجهنم می‌کنه .کجاش سیاسته؟

خب شما پیشنهادتون چیه؟

یه بچه

ازدواج کرده

اونم مشخصه سنتی طبق تاپیکای قدیم ایشون ک یادمه

پدر مادر رضایت دادن بچه شوهر کنه

تا سر کوچه اجازه نداره تنها بره

خب شوهرش دادید توی بچگی

جهازشو نمیخواید بدید😐😂؟؟؟

این دختر

خانواده شوهرش بفهمن حمایت خانواده اش صفره

همینطوریش ک از روز اول خواستگاری خط و نشون کشیدن

مادر پسره گفته

پسر من همینه

خونه اینا خبری نیست

دیگ اینم بفهمن

هیچی

دمار از روزگارش بعدا شهر غریب در میارن

مامانم راضی نبود ب سختی رضایت داد

پس عملا خودتو گذاشتی بین در و دیوار

بشین فعلا ببین چی میشه

پولایی ک نامزدت میده رو چیزی نخر

خرج خودت کن

صداش در نیاد

برو ارایشگاه

پی قر و فر باش 

تا وقت عروسی

دیدی از مادرت ابی گرم نشد

هیچی ندادن

ک مجبورن سر ابروشون برات جهاز بخرن نگران نباش

به شوهرت بگو

وضعیت من اینه

مادرم میگه رسم نداریم

دیگ یا تو وسیله بخر

زندگیو شروع کنیم

یا باید بیخیال من شی

ببین اون چیکار میکنه

ایشون توی یه شهر کوچیکهک مذهبین همه چادری و....ازدواج کردهولی تا سر کوچه بی اجازه والدین نمیتونه بره ...

منم یزدیم خودم و همه اطرافیانم چادری ،من تازه یکی دو ساله تو بارداری عبا پوشیدم اونم کامل با حجاب .چه ربطی داره به شغل .پول اینترنت و گوشی را داره به جای انفعال و اینکه انتظار همه چیز را از خانواده داشته باشه خودش بگرده دنبال آرزوش ،مطمئن باشه جلو خانواده همسرش خیلی جذاب تر هم به نظر میرسه ،خیلی چیزا منم میخواستم ولی جبر محیطی نذاشت همه ی خانواده ها که درآمد ندارن شاید مامان باباش نمیتونن ،فردا روزی سیسمونی و هزار تا خرج دیگه ام هست 

منم یزدیم خودم و همه اطرافیانم چادری ،من تازه یکی دو ساله تو بارداری عبا پوشیدم اونم کامل با حجاب .چ ...

ایشون متاسفانه برای فرار از خانواده

ازدواج رو انتخاب کرده

و وصلت رو

با خانواده ناجوری هم انتخاب کرده.....

مادر هم داره

میگه نمیخرم

لاقل باید شخصی میبود ک پول زیاد داشت

خرج جهاز و... رو همون اول میگفت با منه

میرفت سر خونه زندگیش

بد شرایطی شده

اینا چین؟سرمایه اولیه میخوان؟

نه برو این سایتها کاریابی و فریلنسریه ،اکثرا آنلاین مثلاً کارلنسر میری پروژه قبول میکنید برای مثال تایپ ،کم کم به مرور اکانتت حرفه ای بشه درآمدت هم بیشتر میشه کنارش دوره و دانشگاه بدون کنکور هم برو خوبه اطلاعات بیشتر میشه .

گفت ما چیزای بزرگتری داریم ک بهشون فکر کنیم

رسم شهرتون چیه؟

این وسایل کوچیک رو کی باید بگیره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

رسم شهرتون چیه؟این وسایل کوچیک رو کی باید بگیره

رسم جوریه ک انگار همه چیز با عروسه ب جز چهار تیکه بزرگ

من شرابطتت را از قبل نمی‌دونستم ببخشید انشالله که قضاوت ناحق نکردم ولی جدی رو آموزش خیلی زمان بذار .زندگی فقط کنکور نیست که حالا که پشت کنکوری هستی هیچ کاری ازت بر نیاد .حتی بهترین معدل های دانشگاه هم مطمئن نمیتونن باشن که استخدام دولتی میشن به جای این سایت های الکی برو آموزش ببین تو یوتیوب و تلگرام پویوت آکادمی سرچ کن کوتاه کوتاه طراحی با فوتوشاپ و ... یاد میده خیلی خوبه بعضی کارهاش را مبتونی با گوشی هم انجام بدی