2777
2789
عنوان

من برگشتم

147 بازدید | 10 پست

سلام:)

یک سال گذشته و من برگشتم

میخام بگم با حال خوبی برگشتم

این یک سال اتفاقایی برام افتاد که به اتفاقایی که سال پیش باعث افسردگیم شده بود خندیدم.روزای سختی گذروندم اما یه چیزو خوب یاد گرفتم

اونم قوی شدن بود

من الان اومدم و تاپیکای قبلیمو خوندم و خندم گرفت که چقدر بچه بودم

قوی شدم با سختیا ساختم خودمو ساختم...زخم بر زخم

الان برگشتم که بگم من از پس یه کنکور سخت بر اومدم

خیلی خوب دادمش.تلاش کرده بودم شبانه روزی سختیامو تحمل کردم.الان هم موفق برگشتم و هم قوی تر و این باعث شده تو اوج تنهایی آدم قدرتمندی بشم،با ثبات روحی بیشتر،با استقلال بیشتر

@سینوس_هسدم‍  ،دوست نازنین و مهربونم،چقد من ذوق کردم وقتی برگشتم و دیدم تو تاپیکات تگم کردی با اینکه نبودم، برام اختصاصی تاپیک زدی،چقد ذوق کردم که به یادم بودی.من برگشتم و به قولم عمل کردم:) من ورژن بهتری از خودم شدم:) خوشحالم که دوستی مثل تو دارم مهربون جان:)

شاید محال باشد بی پر پریدن اما،اوج شکوه دریا پرواز یک نهنگ است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم

چقدر خوشحال شدم ک اومدی

فک میکردم دیگه نمیای راستش

بهترینا رو برات میخام 

همینکه روزای سخت رو گذروندی و الان حال دلت خوبه کلی ارزشمنده و قدرشو بدون 😍

راستش من برعکس خودم زیاد رو به راه نیستم برا همین تاپیکا رو تموم کردم و درگیر کار و بار شدم ولی فعلا نتونستم سر و سامون بدم بهشون🫠

💙

سلام عزیزدلمچقدر خوشحال شدم ک اومدیفک میکردم دیگه نمیای راستشبهترینا رو برات میخام همینکه روزای سخت ...

سلامت باشی مرسی ازت:)

از تاپیکات متوجه شدم که یکم حالت خوب نیست...خوب باش سی سی این دنیا ارزش حال بد آدمای خوبی مثل تو رو نداره

نبینم حال بدتو!خوب شو.کمک خاستی من نفر اولیم که روش میتونی حساب باز کنی مطمئن باش:)

اینو بدون که یه آدمایی هستن که یکیشونم منم، منتظر حال خوبتن.منم منتظر تاپیکات گلی:))

قربانت برم من لطف داری تونمیدونم گیجم واقعیتشحرف واسه گفتن زیاده ولی ذوق نه

من هستم برا شنیدن حرفات بخدا:)