2777
2789

بعد ازدواج چه رازها یا ویژگی هایی از مردا فهمیدید که براتون جالب بود و فرق می‌کرد با تصورات قبلیتون؟

طرفدار حق و عقلانیت💙 

علم غیب ندارن و باید ابراز ناراحتی و

شادی و هرچیزی مستقیم باشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگین وقتی لج میکنن سر یه چیزی و کوتاه نمیان چطوری باید متقاعدشون کرد؟🫠

من وقتی میگم باشه هر چی تو بگی ده دقیقه بعد کاری،که من میخوام میشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

در مورد همسرم اینکه پشت اون نقاب مرد قوی و مقتدر، گاهی یه پسرکوچولوئه که نیاز به یه بغل و کمی محبت خالص داره. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من وقتی میگم باشه هر چی تو بگی ده دقیقه بعد کاری،که من میخوام میشه

تو عقد بودم مادرشوهرم اینو بهم گفت. گفت تو بهش بگو چشم  ولی کار خودتو بکن 😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

از این نظر نه هایه کار من بهش برخورده هرکاری میکنم اروم نمیشه و کوتاه نمیاد

معذرت خواهی که کردی بیخیال شو بذار با خودش کنار بیاد خودت همه چیز و عادی رفتار کن خودش میاد

شاید خیلی کلیشه ای باشه ولی من الان خیلی باهاش درگیرم .خودت و تو اولویت قرار بده همیشه .واسه خودت و سلامتیت ارزش قایل باش .

من واسه زایمان اولم بخاطره اینکه نخوام بندازمش تو خرج رفتم‌بیمارستان دولتی و خیره سرم از خودگذشتگی کردم خیلی عذاب کشیدم .فقط خدا میدونه چی به روزم آوردن و به زور طبیعی زایمانم‌کردن .

الان بچه دوم و باردارم بهشم گفته بودم من سزارین میخوام‌بشم باید هزینه اشو بدی من نمیتونم .الان آقا زورش میاد پول بده . در صورتی که خودش ماهه آینده میخواد بره مو بکاره. 

فداکاری جواب نمیده خودت ضرر میکنی.

تو عقد بودم مادرشوهرم اینو بهم گفت. گفت تو بهش بگو چشم ولی کار خودتو بکن 😄

همون چشم لامصب یه صلاح همیشه آماده به کاره

میشه با محبت و احترام و گذر زمان مرد رو تغییر داد.اگه زن جربزه داشته باشه و بلد باشه  به مرور مردش رو‌ تبدیل به اون چیزی میکنه که دلش میخواد.

اگه از شوهرتون مطمئنید،محدودش نکنید بذارید تفریح تنهایی با دوستاش گاهی بره.

اینو من خیلی خونده بودم که بد خانوادشو نگید،ولی خودم سه سال زندگیم جهنم بود از بس حرف خانوادش تو خونم بود،از وقتی که هیچ‌اسمی از اونا نیاوردم کم کم از زندگیم حذف شدن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 33 دقیقه پیش
2791
2779
2792