2777
2789
عنوان

امید واهی

87 بازدید | 3 پست

چرا اینجا هرکس میخواد پشت کنکور بمونه اینقدر بقیه تشویقش میکنن

طرف میگه با پایه صفر تجربی ام نه میدونم اتم چیه نه مولکول بنظرتون اگه این یسال بخونم میتونم پزشکی بیارم؟

و جالب اینجاست بقیه میگن نه تنها پزشکی بلکه دندان تهران هم میاری. چرا همه امید الکی میدن که یکنفر یکسال از عمرش رو حروم کنه

یا طرف تاپیک میزنه 4 سال پشت کنکورم تا الان نخوندم تنبلی کردم امسال بخونم میشه؟بعد بقیه اینطورین که چرا نشه؟

چرا نشه ؟بنظرتون چرا این چهارسال نشد؟

خسته نشدین اینقدر امید واهی دادین  

اتفاقا امید واهی نیست عزیزم الان شما برو دانشکده های رشته های تاپ میبینی نصفشون بالای ۲۰ ۲۱ سالن و نصف دیگشون زیر ۲۰ یسری های دیگشونم کلا ۲۵ تا ۴۰ سالن حتی اونروز یه دانشجو پزشکی یا دندون بودن میگفتن که یسری ها سال اول میخونن یسری ها هم یکی دو سال بعدش به خودشون میان و محکم میخونن ادما با هم فرق دارن . بعد یادگیری پایه سخت نیست اره قبول دارم کسی که پایش اینقدر ضعیغه که فرق اتم و مولکول رو نمیدونه و حتی نمیدونه جزایر لانگرهاوس کجاست باید بیشتر وقت بزاره براش بستگی به خودش داره از یکسال تا بیشتر ولی دلیل نمیشه قبول نشه فقط باید براش تلاش کنه و استمرار داشته باشه . من حتی دیدم تو ۵ ۶ ماه هم رشته تاپ قبول شدن چون تلاش کردن درست دبگه یکسال که جای خود دارد.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
اتفاقا امید واهی نیست عزیزم الان شما برو دانشکده های رشته های تاپ میبینی نصفشون بالای ۲۰ ۲۱ سالن و ...

حرف شماهم کاملا درست ولی دیگه چندسال پشت کنکور؟یکسال به خودش نیومد دوسال نیومد سه سال ... حساب کن 3 سال هم دبیرستان داشته هرسال هم همین حرفارو میزنه

الان دوستی دارم از 98 پشت کنکوره

دندون تهران واقعا بنظرتون تو یه سال ممکنه؟میتونم پزشکی یه دانشگاه معمولی تر قبول کنم شاید تعهدی یا دولتی بیاره وگرنه

حساب کن این یسال میخواد بچسبه به درسش درحالی که بقیه سه سال چسبیدن کدوم حقشع بیاره؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حرف شماهم کاملا درست ولی دیگه چندسال پشت کنکور؟یکسال به خودش نیومد دوسال نیومد سه سال ... حساب کن 3 ...

بله بنظرم کسی که ۳ سال بیشتر پشت مونده نسبت به بفیه شانسش کمتره ولی خب نمیشه گفت صفره شانسش دیگه خودشه و خودش که دوباره اشتباهاتش رو تکرار کرده و درس نخونده وگرنه بنظرم کسی که درست و درس بخونه و تست بزنه قبول میشه بنظرم . بله منم منظورم داشنگاه تهران نبود دندون پزشکی تهران رتبه زیر ۳۰۰ میخواد باید براش دوسال بخونی ولی خب پزشکی یا دارو دانشگاه عادی تر با یکسال خوندن هم بدست میان.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘