2777
2789
عنوان

😡😡😡😡😡😡

136 بازدید | 9 پست

@niniyar‍ چرا من تاپیک زدم راجع به سریال هایی که آمریکا راجع به حضرت مهدی ساخته تاپیکو حذف کردی مشکلش چیه واقعا چه مشکلی با امام زمان داری میشه بگی کسی هم بحث نکرده بود

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو چرا همیشه خودتو میزنی به اون راه؟تایپیک حتما مجاز نبوده که حذف شدهیعنی چی که با امام زمان مشکل دا ...

مودب باش بی ادب 

اینجور تاپیک یا گزارش میخورن یا خوده نی نی یار پاک میکنه

چون آخرشون دعواست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اینجور تاپیک یا گزارش میخورن یا خوده نی نی یار پاک میکنهچون آخرشون دعواست

همه تایپیکاش اینجوریه بعد که تعطیل میشه میاد بقیه رو محکوم میکنه و برچسب میزنه بهشون که شماها با ائمه مشکل دارید.

چی میگی؟به چی اعتراض کنه؟من اول موضوعتو خوندم اومدم بیرون از اون تایپیکتکلا فقط در حال ایراد گرفتنی

عزیزم ببخشید اگه قبلا حرفی زدم تندبودم منظوری نداشتم