2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 40330 بازدید | 41 پست

سلام اگر تمایل داشتید با کاراتینه کردن و از دست رفتن موهاتون غمگین نباشید

و اگر تمایل داشتید ک حس فوق العاده ای داشته باشید و بدونید چ جوری این شخص موهاشو صاف و شلاقی و ابریشمی کرده با مواد ارگانیک و طبیعی 

به بنده پیام بدهید تا فیلم کامل را براتون ارسال کنم

@abolfazl2810 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیبایی و لذت حق توست

کراتینه مو

مانیکور و پدیکور

رنگ و مش

میکاپ

شینیون مو

دوره های آموزشی

خدمات کاشت ناخن

توسط آکادمی زیبایی دنیای چهره‌ها

دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر از طریق:

https://www.instagram.com/donyaye_chehreha/

ویا تماس با:

(021) 88211576

شماره موبایل

09194189463

وبسایت: http://donyayechehreha.com/

من کراتین کردم تا ۴ ماه خیلی خوب بود بعدشم باز خیلی بهتر از قبل بود ولی خیلی عالی که دلم بخاد نبود&n ...

احتمالا جای خوبی انجام ندادی

دنیای چهره ها کراتین که میکنه آدم عاشق موهاش میشه

نمونه کاراشونو ببینید 

https://www.instagram.com/donyaye_chehreha/

موهام بعد دکلره وز شده بود مرتب گره میفتاد یکی از دوستام ایشونو معرفی کرد برای من که عالی بود شش ماه گذشته اما هنوزم صاف و مرتب و براق شده موهام تلفنشون 09123303180 دوستم پیششون رنگ و مش و کراتینه داشتن واسه ایشون بیشتر از هفت ماهه البته من قبلا تو خونه انجام داده بودم اصلا یکماهم نموند انگار پولهامو دور ریختم اونها موادشون و روش کارشون فرق داره

احتمالا جای خوبی انجام ندادی دنیای چهره ها کراتین که میکنه آدم عاشق موهاش میشه نمونه کاراشونو ببین ...

اصلا اینطور نیست.

کار دنیای چهره ها خوب نیست. موهای من یه ماهم نگرفته از کراتینش صافی خودش رو از دست داده کاملا 

یعنی فر شده؟  دقیقا کراتین انجام دادین؟ من خیلی وقته میرم و از کارشون راضیم

خداییش رفتی انجام دادی راضی ای؟؟؟؟من میخام برم دودلم خیلی میترسم چون یبار انجام دادم افتضاح بود الان سالن دنیای چهره ها یکی میگه خوبه یکی میگه بد منم موندم کجا برم

خداییش رفتی انجام دادی راضی ای؟؟؟؟من میخام برم دودلم خیلی میترسم چون یبار انجام دادم افتضاح بود الان ...

سلام بیا یه شماره بهت بدم برو اونجا منم موهام فربود در حد فر آفریقایی آسیب دیده هم بود یعنی پدرمو در می آورد شونه کردنی رفتم پیشش موهام الان صافه صافه خودشم تضمین میده اگه موهات کات بشه هم احیاش میکنه قیمتشم خیلی خوبه مواد اورجینالی که اون میزنه رو هیچ جا برات کار نمیکنه مواد گیاهی که ۵ سال به بالا میگه میشه استفاده کرد .کجا همچین موادی کار میکنن خدایی،موندگاریشم بالای دوساله حتی موی دکلره ای که صددرصد سوخته هم زنده میکنه تحویلت میده

09390355271اگر خواستی زنگ بزن حداقل ازش سوال کن

کراتین تو شهریار من انجام دادم مرکز تخصصی کراتین مریم اسفندیاری رو یکی از همکارام معرفی کرد کارشون عالی بود منکه واقعا راضی بودم دوساله تکون نخورده کارشون ضمانت داره کلی از دوستا و فامیلامون من فرستادم مشتری دائمش شدن