2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 40330 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانومی . من یه ماه پیش موهامو المنت کردم . هم احیاسازی میکنه و هم صافی دایم داره . واقعا دایم هستش صافیش . من موهام دکلره شده و اسیب دیده بود و خیلی هم فر  .کلی تحقیق کردم . جایی که رفتم فوق العاده هستش .ه . هم موادشون و هم کیفیت خدماتشون  و هم رفتارشون  عااییییییی . باطراوت شده موهام و هم خیلی صاف شده . اگه میخوای موهاتون هم سالم بمونه و هم خوشگل و صاف حتما اینجا برید 

خداییش کارشون خوبه . ممنونم ازشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲      ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

سلام خانومی . من یه ماه پیش موهامو المنت کردم . هم احیاسازی میکنه و هم صافی دایم داره . واقعا دایم ه ...

سلام خانومی من موهام خیلی وزه و دکتره کردم انقدر که سوخته پایینش،میخواستم ببینم هزینه ش چقدر شد؟

قند عسلم 

سلام عزیزم . من اللن نزدیک ۸ ماهه  موهامو صافی دایم کردم و خیلی هم خوب مونده  اصلا هم ریزش مو ندارم  . تازه موهای من دکلره و خشک بود الان هم نرم شده و هم صاف . برای عید هم میخوام چند تا تیکه مش خوشگل در بیارم . میخوام برم  همونحایی که صافی انجام دادم . موادش عالیه  شمارشو میزارم براتون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲     ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹  در ضمن خیلی هم عالی مشاوره میدن .

من موهامو تو آرایشگاه دختر ایرونی تو کرج کراتینه کردم. الان هشت ماهه کراتینه کردم، واقعا عالیه و هنوز صاف و نرمه. موهام بخاطر دکلره خیلی آسیب دیده بود، اما فریبا جون هم برام مش کرد هم کراتینه، الان هر جا میرم همه عاشق موهام میشن. خیلی اعتماد به نفسم بالا رفته. 

به نظرم بهترین مرکز کراتین مو تو کرج دختر ایرونی هست. 

آدرس و شمارشو میدی عزیزم؟

ببخشید عزیزم من توداین ماه ها اصلا تو این سایت نیومده بودم. 

اگر هنوز به دردت میخوره آدرس وتلفن رو برات میزارم ( البته تو این شرایط کرونایی خیلی به درد بخورن. خیلی پروتکل های بهداشتی رو رعایت می کنند و اصلا نمیزارن سالن شلوغ بشه.) 

سالن آرایش و زیبایی دختر ایرونی 

گوهردشت - خیابان اصلی - نبش خیابان سیزدهم پلاک 2 

طبقه ی سوم - واحد 12

09192643242- 02634456200

فروشگاه آنلاین با سالها تجربه در زمینه احیا و ترمیم مو (آموزش تخصصی همراه با مدرک بین المللی در تهران و کرج) وارد عرصه واردات مواد اورجینال از بهترین برندهای جهانی احیای مو ( مانترا و پی اچ) با ضمانت نامه کتبی کیفیت و با مناسب ترین قیمت شده است. پخش سراری در تمام نقاط ایران:  09128702614

.مواد کراتینه مو

.مواد ریباندینگ مو

.مواد بوتاکس مو

.مواد پلکس مو

.مواد لمینت مو

.مواد دکلره مو

.مواد پروتئینه مو

.روغن ارگان اصل و خالص

.شامپو فری سولفات

. شامپو فری سولفات

.شامپو قلیایی

شماره تماس:

09128702614

تهران، کرج، اندیشه، شهریار سراسر ایران

https://instagram.com/arooskadeh_?utm_medium=copy_link

مهمترین قدم واسه کراتین کردن مو اینه که مواد خیلی خوبی و خریداری کنید. اگر موادی که استفاده می کنید کیفیتش خوب نباشه قطعا نتیجه خوبی هم نمیگیرید. پس حتما مواد خیلی عالی تهیه کنید. برای خرید مواد کراتینه مو در تهران میتونید به وبسایت عروسکده سر بزنید.

بوتاکس فقط نرم میکنه سپیده جون،من خودم همرو انجام دادم ازهمه بهترکراتینخ بود،البته کراتین کارمم خیلی حرفه ای بود ،معروفه شاید بشناسین keratin rashin.الان یکسال میگذره فقط زیشه ها حالت دار وخشک دراومده،موهام دکلره نداشت ولی چندباررنگ مداوم

سلام اگر تمایل داشتید با کاراتینه کردن و از دست رفتن موهاتون غمگین نباشید

و اگر تمایل داشتید ک حس فوق العاده ای داشته باشید و بدونید چ جوری این شخص موهاشو صاف و شلاقی و ابریشمی کرده با مواد ارگانیک و طبیعی 

به بنده پیام بدهید تا فیلم کامل را براتون ارسال کنم

@abolfazl2810