2777
2789
عنوان

تولداتون شوهرتون چی میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 39 پست
ن عادت کردم درکل من ی خصلت دارم ک کسی حتی تبریک خشکو خالیم بگ برام انگاری دنیااااااااا رو ...

الهی عزیزم چ خوب❤️

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

عه ارع اینم گفتم😂🥺خیلی خوشم اومده ازاون دستبنده اخه چون ۱۰تومنش روهم دارم زورم میادبه نظرت میشه بر ...

۴تومن ک چیزی نیست

بگو ی۴تومن بهم بده هروقت لازم شد میدم برا خونه

الان اگ چیزی نگیرم همش تو دلم غصه میخورم فعلا من و خوشحال کن واجب تره

مال من و تو نداره هرررروقت خونه خریدی با کمال میل میدم بهت

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس ندارم طلا بخره چون به محض بی پول شدن میگه بده بفروشم، هرچی انگشتر و سرویس برام خرید و فروختدوس د ...

اینم حرفیه ماله منم به نظربرای خونه ببره همه روبفروشه من الکی میخوام بخرم

خیلی عجیبه چون من اطراف ندیدم اصلا خیلی براشون مهمه تولد و سالگرد و ایناحتی پدربزرگم همیشه تولد ماما ...

خب عزیزم شما فقط زندگي خودتون‌می‌بیند منم‌سمت‌ خانواده شوهریم زیاد دیدم مردای این مدلی که دوستمون گفتن 

این وایی که گفتی دل اون خانم‌به درد میاره با همون کیک خوشحاله با این حرفا خوشحالي کسی نگیرید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اینم حرفیه ماله منم به نظربرای خونه ببره همه روبفروشه من الکی میخوام بخرم

من ازش ایرپاد و ساعت هوشمند و کلی لباس خواستم و پک آرایشی

تو پول میذاری طلا میخری فردا همه رو میگیره ازت

اگه پول داری مخفیانه بخر بهش نگو

این تجربه من از 3 سال زندگی

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

من امشب دلم گرفته ازدست شوهرم چندروزدیگم تولدمه اصلادوست ندارم برام چیزی بگیره مهربونه خاتواده دوسته ولی چون کارگره خیلی چرتکه میندازه هروقت یکاری انجام میده یاپولی میده بایدسوال جواب پس بدم چیزیم بخره منتش روسرم میمونه متنفرم ازاینک چیزی بخره ک میدونم درحدجیبش میخره 

یبارم اجازه بده خودش با سلیقه و بودجه خودش برات هدیه بخره سوپرایزت کنه اگه هر سال خودت بگی چی بخره م ...

میدونی اونجوری بلدنیس خریدکنه خودشم همیشه میگه چی بخرم برات بعدیامیخوادکارت هدیه بده یامیخوادسکه بده که من نمیپسندم اصلابخوادسوپرایزی خریدکنه نمیکنه مگرولنتاین باشه که بخره وتولدام وروز زن و..درحدیک گل سوپرایزمیکنه باقیش همش میگه چقدربدم بروبخر خودم دیگه عادت کردم

وگرنه منم عاشق سوپرایزم اون وقت نداره برن چیزی بخره که سوپرایزکنه وفلان همش سرکاره

من امشب دلم گرفته ازدست شوهرم چندروزدیگم تولدمه اصلادوست ندارم برام چیزی بگیره مهربونه خاتواده دوسته ...

خواهرجان شوهرمنم همینه هنوزهنوزه میگه من سال دوم ازدواجم برات طلاخریدم درصورتی که بیشترپول طلاروخودم دادم واون ۸تومن داد 

هرچی بخره انقدرمیگه کلامدلشه منم عادت کردم حتی جوراب بخره میوه بخره میگه بهترین میوه برات خریدم و...

هی بایدتشکرکنم 

بعدمن خودم هیچمنت نمیزارم 

من ازش ایرپاد و ساعت هوشمند و کلی لباس خواستم و پک آرایشیتو پول میذاری طلا میخری فردا همه رو میگیره ...

میدونی من وقتی میخوام ایرپاداینابخرم یامیخوام لباس ولوازم ارایشی بخرم زنگ میزنم ازش پول میخوام میزنه برام هیچ ازپول خودم نمیرم لیزروفلان

به جاش پولم رومیرم طلامیگیرم اون سری که اصلایه ریالم نگرفتم ازشرقتم پلاک طلاخریدم

ولی این سری چون ۴تومن کم‌بود یه جوری بهش گفتم که انگارپولن دستبند۴تومنه نگفتم ۱۰تومن دارم 

من خیلی عاشق طلام 

حتی اگه امروزبخرم ۲ماه دیگه بفروشه

هیچی؛ الان چند ساله با اصرار خودم فقط کیک میخره؛ یسال همونم نگرفت

البته اینم خس که نخره نمیخری راحت من هروقدربخره بازبایدتاحدودیش روجبران کنم مثلا وقتی برای گوشواره طلا۸تومن داد من درعوضش اسپرسوسازخریدم ۸تومن

و...