2789
عنوان

فرنوژست 200

1186 بازدید | 6 پست

خانم های باردار لطفاً کمک کنید من هفته شش بارداری رفتم دکتر یه کوچولو خیلییی کم زیر دلم حالت پریودی درد میکرد دکتر بهم کپسول فرنوژست 200 داد اصلا نگفت بخورم یا بصورت واژینال یا رکتال استفاده کنم منم رو جعبه شو نخوندم الان ده روزه دارم میخورم بسته ش تموم شد رفتم یه بسته دیگه خریدم رو جعبه ش نوشته هر سه حالت میشه استفاده کرد تو نت خودم برای کمک بارداری باید واژینال استفاده بشه حالا من چیکار کنم؟ ده روزه خوردمممممم.... روش نوشته دوره 12 روزه باید بخوری ادامه بدم یا شیاف استفاده کنم یا اصن کلا ولش کنم به دردم میخوره اصن؟ رو من که تو این ده روز هیچ تاثیری نداشته😑

جنبه مثبت همه چیو ببین نصف مشکلات خودش حله  
کلا گل این از الان اول بارداری ات هست بدون همه چی رو مو به مو از دکترا بپرس من سولاتم گاهی می‌نوشتم ...

آخه من اصن اولین بار بود اسم این کپسول رو میشنیدم به ذهنمم نمیرسید یه کپسول میتونه سه روش مصرف داشته باشه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من اصن اولین بار بود اسم این کپسول رو میشنیدم به ذهنمم نمیرسید یه کپسول میتونه سه روش مصرف داشته ...

کلا گل برات تجربه بشه 

دکتر گفت فلان دارو دقیق بپرس برای چیه 

چجوری و چه زمانی های مصرف کنم و...

الانم زنگ بزن بپرس ازش 

کلا گل برات تجربه بشه دکتر گفت فلان دارو دقیق بپرس برای چیه چجوری و چه زمانی های مصرف کنم و...الانم ...

تا سه شنبه نمیاد مطب این دو روز چیکار کنم؟؟؟؟😓

تا سه شنبه نمیاد مطب این دو روز چیکار کنم؟؟؟؟😓

نمیدونم من استفاده نکردم وگرنه حتما تجربه ام می‌گفتم 

من یه مرتبه بخاطر پله بالا و پایین کردن زیاد در دوران بارداری ام در تقریبا دو تا سه ماهگی یکم درد داشتم که طی مکالمه با دکترم بهم گفت استراحت مطلق کنم و شیاف پروژسترون ۴۰۰ استفاده کنم