2777
2789

بازیگرش خیلی خوشگل و خوب و باشخصیت و خانومه

حرفم با کاراکترش خیلی لوسه 

آنقدر لای پر قو بزرگ شده هر چی میشه میگه میرم خودمو گم و گور میکنم بعد برگشته به دخترعمه ش میگه تو شمال بودم حالم خوب بود درحالی که خانوادش داشتن روانی میشدن😐😐😐😐😐

بعد اصلا متوجه هیچ خطری از امیر نمیشد الان به غلط کردن افتاده

تنها کاراکتر دختر نرمال تو این سریال همون مریمه اونم که عاشق سعید نشد رفت با نادر آخرشم هردو مردن😂😂😂😂😂😂😂

قسمت بعدی بنظرتون چی میشه؟ قسمت اخرشه

خداوکیلی این فیلم اصلا موضوع داره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دلیل اینهمه ترس رو نفهمیدم تو ک هنوز چیزی ندیدی و نشنیدی این مشنگ بازیا چیه😐عشقت همین بود؟ چقدر سطحی و بچگونه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

کی گفته قسمت اخرشه؟؟ نههه من خیلی دوس دارم این سریالو.

اره شیرین رو اعصابمه.هم خودشو هم خانوادشو بدبخت کرد.کم نیستن ازین دخترای احمق

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ناراحت شدم نادر مرد 😭😭😭خیلی تو فیلم فرو میرم 

گاهی اوقات پیش مادربزرگم هستیم با هم کریه میکنیم 

مادربزرگم وسط های فیلم نذر هم میکنه😅😅😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من نفهمیدم چرا اینجور میکرد آخه چیزی از امیر ندید که.... از دستش فرار میکرد😒

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
ناراحت شدم نادر مرد 😭😭😭خیلی تو فیلم فرو میرم گاهی اوقات پیش مادربزرگم هستیم با هم کریه میکنیم ماد ...

اخه نادرم شد ادم 😐

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

ناراحت شدم نادر مرد 😭😭😭خیلی تو فیلم فرو میرم گاهی اوقات پیش مادربزرگم هستیم با هم کریه میکنیم ماد ...

نادربهترکه مرد

عاشق مریم نبود،،خرابکاربود فقط

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،