2777
2789
عنوان

کشیدن دندون

53 بازدید | 7 پست

دندون غیر عقل منظورمه 

دندون عقل منظورم نیست مابقی دندون ها کشیدنش درد داره؟؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

نه

تجربه داشتی خودت یا دور و بری ها

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تجربه کشیدن پرکردن عصب کشی داشتم و حتی جراحی هیچکدوم درد نداشتن فقط جراحی یه ذره بعد از اینکه اومدم ...

کدوم دندوناتو کشیدی

۶. کشیدم ۷جراحی کردم ۷ سمت چپ عصب کشی

ممنون عزیزم

2827
2791
2779
2792