2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 131262 بازدید | 755 پست
تا جای کسی نباشی نمیتونی قضاوتش کنیشوهرم خیلی روزه خیلی سرکشهزورم بهش نمیرسه چیکار کنم۵ سال پیش رفتم ...

بعلی ها یه جوری می گن چرا خونه ات تمیز نمی کنی چرا فلان نکردی؟ 

یه زن بعد چند سال زندکی با همچین مرد بد ذاتی دیگه فقط به خاطر مجبوری و بچه اش ادامه می ده  دیگه انگیزه ای برای کاری نداره. خودش به زور از تو رختخواب خواب می کشه بیرون به زور ادامه می ده که همه چیز فقط روتین باشه تا بحث و تنشی به وجود نیاد وگرنه فقط خودش می دونه تو وجودش چه خبره.  سالهاست که من از درون مردم و فقط یه جسمم هست که داره ادامه می ده تا اوضاع از قبل بدتر نشه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تلافی کن ،بی هوا عکس بگیر مسخره کن،وسیله میشکنه توام بشکن،از کثیف کاریاش عکس بگیر بفرست به این وان،البته تهدیدکن بخودش بفرست بگو میخوام پخش کنن  تا مزه شو بچشه درست میشه

استارتر مگه آتویی دست شوهرت داری که آنقدر ازش میترسی؟؟؟؟برین به این زندگی ول کن برو .بابامنه بدبخت اگر موندم تو این زندگی چون گرفتار تعصب افراطی داداشای احمقم هستم وگرنه همون روز اول هو هو کنان از این زندگی نکبتم میرفتم .تو مامان داری مامانت باید پشتت باشه اصلا مادر پشت دخترش نباشه کی باشه برو برو برچسب به مادرت تا نجاتت بده از این زندگی 

مگه رو پیشونیت نوشته ظرف شور؟ خودش بشوره وااا

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

زیرش زده بود تحویل بگیر خونه دخترتوروشم اهنگ مادر و ببین دخترو بگیر پلی کرده بودمامانم خیلی تمیزه خی ...

عزیزم اینجور مواقع به کاراش بخند با صدای بلند بیخیال بابا

ولی سعی کن تند تند تمییز کنی دهنشو ببندی

خیره سرش ادعا مذهبی دارههمش تو هییت و روصه قمه میزنه سر خودشو ترکونده۱۰ روزه باهاش قهرمسراینکه وسیله ...

قمه زن تکلیفش معلومه 

خشن و بی منطق و تقلیدی و نفهم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اینقدر باهاش حرف زدم چ فایده بیشعوری درمان ندارهاینقدر تو جمع تحقیرم کرده نابودم کرده با کاراش

حالا خودش وظایفش رو خوب انجام میده ؟

خون و ماشین داره؟ خزید ها رو انجام میده مخصوصا واجب هارو