2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 131262 بازدید | 755 پست
خیلی رفتارهای شوهرت بچگانه هست چند سالشه

۳۸ سالشه 

۲۲ سالش بود زنش شدم 

وای ک چقدر با رفتاراش آزارم داد

بچه ننه بود 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ن فقط برا تحقیر من وگرنه اگ اسم طلاق و بیارم سگ میشع

چرا نمیخواد طلاق بده؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول کاراتو میکردی بعد میفرفتی..

البته بازم دلیل نمیشه شوهرت همچین کار زشتی بکنه...

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

چرا نمیخواد طلاق بده؟

چندبار گفت مهرتو ببخش طلاقت بدم 

دیگه راضی شذم ببخشم ولی باز طلاقم نمیده

البته نبخشیدم ۴ دنگ خونه ب نامم هست 

اخه دوتا بچه داریم 

دخترمم اخلاقش شبیه باباش شده بی تربیت شده

اول کاراتو میکردی بعد میفرفتی..البته بازم دلیل نمیشه شوهرت همچین کار زشتی بکنه...

نبودم خونه، 

دخترم زورم کرد بریم 

ن فقط برا تحقیر من وگرنه اگ اسم طلاق و بیارم سگ میشع

ببخشید اینو میگم سوارت شده. 

از اول یا ازش ترسیدی یا کم آوردی و برخورو قاطع نکردی الان قشنگ میدونه حریفته و هر کاری کنه کاری ازت برنمیاد داره سواستفاده میکنه و بی دلیل تحقیرت میکنه فقط برای اینکه میدونه میتونه همین. 

دیگه الان درست شدن و جلوش وایستادن هم خیلی سخته 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

مشکل گوشیه فکرکنم. بزن نابود کن گوشیشو

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

خیلی بی ذاته خیلی 😥

این خوبه شوهر من وقتی قهر رفته بودم ظرف ها و قابلمه ها گذاشته بود دم در بعد ب پسر عموم ک تو کوچه بود گفت بیا ظرف ها نشسته ببین.

باز داداش خوبه من آبروم جلو همه برد عوضی حلالش نمیکنم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چه بامزس شوهرت

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

شل کن باباااا

بخاطر این به شوهرت میگی عوضی

کارش فان بوده بنظر من

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport