2777
2789
عنوان

زندگی با زن بابا خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قصدش همینه من زودتر برم راحت شه

میدونم قصدش اینه برا همین میگم نرو من بودم رابطه مو باهاش خوب میکردم مدام میگفتم اگه برم دلم برات تنگ میشه مثل مادرمی ببین بعد ازدواجم حتما برو بهشون سر بزن که خانواده همسرت بدونن تو حامی داری

میدونم قصدش اینه برا همین میگم نرو من بودم رابطه مو باهاش خوب میکردم مدام میگفتم اگه برم دلم برات تن ...

من حامی دارم یه داداش دارم که اگر بفهمه به غلط کردن میندازش ولی نمیخام درگیرش کنم..و قضیه بزرگ شه..بابامم بفهمه برا این بد میشه..من بخدا خیلی باهاش مهربون رفتار کردم..یه ماه پیش بچه اش سقط شد خدا میدونه چه کارا براش کردم..بی چشم و رویه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
به بابات بگو یکی از فامیلا هم به گوش بابات برسونن

به بابام گفتم...الان فعلا اومدم خونه مامانم...عصبی شد با من دعوا کرد با اونم دعوا کرد

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......