2777
2789
عنوان

تنبلی روده

449 بازدید | 20 پست

سلام شبتون بخیر 

من ۱۶ سالمه

من شیش ماه پیش برای اینکه پریود نمی‌شدم رفتم دکتر بهم دارو داد(سیپروترون‌ کمپاند)

شیش ماه از این داروها مصرف کردم که شدیدااا روده هام و از کار انداخت جوری بود که بدون قرص و شیاف اصلا دفع نداشتم ولی بین هربسته قرص که یک هفته وقفه بود خیلی روده‌هام اوکی بود فکر میکردم اگه قطع کنم خوب میشم ولی الان روده هام شدیداً تنبل شده دیگه هیییییچی روم تاثیر نداره شیاف و قرص و برگ سنا و...رو هرچی بگین امتحان کردم جدیدا فقط باعث میشن دل‌پیچه بگیرم و نمیتونم دفع داشته باشم توروخدا کمکم کنید شدیداً دارم اذیت میشم😭😭

نخور نمیسازه بهت حتما برو عوض کنه نوع قرصو

منم وقتی ال دی میخوردم‌اینشکلی بودم

باید نوعشو عوض کنه برات وگرنه خطدناکا

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر ملینی بخوری بعد یه مدت بدنت مقاوم میشه دیگه تاثیر نداره

ورزش کن تحرک داشته باش

خوراکیای با طبع گرم و تر بخور تو اینترنت سرچ بزن

خوراخیای طبع سرد و خشک نخور

کره و روغن زیتون زیاد مصرف کن

سرخ کردنی و نون و برنج زیاد نخور

نخور نمیسازه بهت حتما برو عوض کنه نوع قرصومنم وقتی ال دی میخوردم‌اینشکلی بودمباید نوعشو عوض کنه برات ...

الان دیگه قطع کردم داروهارو ولی کاش همون موقع نوعشو عوض میکردم😢

ورزش خیلی خوبه یه باشگاه برو اگه میتونی من قدیم باشگاه میرفتم هیچ مشکلی نداشتم الان چند ساله نمیرم د ...

اتفاقا تا همین چند وقت پیش باشگاه میرفتم ولی اون موقع هم این مشکلو داشتم

بعد من خانواده مامانم خیلی اعتقاد به خاکشیر دارن

اگه خاکشیر رو صبح ها با اب ولرم بخوری شکم کار میکنه 

اگه با اب سرد بخوری شکمو میبنده 

قرص مگنیفورت هم برای منیزیم هست ولی رو خیلی ها جواب داده برای کار کردن شکم

من دخترخالم چون یبوستی بود از بچگی الانم اندومتریوز داره یه عالم مشکل پیدا کرده همش دنبال روشای سالم هست برای کار کردن شکمش 

بابامم سنش بالا بود مشکل پیدا کرده بود بعد واسه خودش رولاکس و قرصای گیاهی میخورد که سنا داشت دکتر گوارش گفت اصلا نخور برای روده بده بهش گفت مشکلم داشتی پیدرولاکس بخور تو هم پیدرولاکس بخر از داروخونه بخور البته با دکتر داروساز یا پزشکم مشورت کنی بدک نیست

بعد من خانواده مامانم خیلی اعتقاد به خاکشیر دارناگه خاکشیر رو صبح ها با اب ولرم بخوری شکم کار میکنه ...

خیلیییی ممنون مرسی♥️امتحان میکنم ایشالا که جواب بده 

تهران هستی ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙